Az online kurzuskészítés alapjai-blog

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 7 RÉSZES VIDEO MINI TRÉNING

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos kérdést, melyet érdemes feltenned magadnak akkor, ha szeretnél valaha passzív bevételt teremteni tudásoddal.

Az online kurzuskészítésben gondolkodni ugyanis annak érdemes, aki szeretné kiterjeszteni elérését városhatáron, akár országhatáron is túlra és automatizálni az értékesítést azzal, hogy előre gyártott modulokat készít utólagos megvásárlásra.

Az online kurzuskészítés ajándéka, hogy egyszer dolgozol vele és utána évekig tudja hozni neked a bevételt.

Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor hallgasd meg a következő rövid videóimat a témát egy kicsit jobban kibontva.

 

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 1. RÉSZ

Megértelek ha túlterhelt vagy, ha nincs időd, pénzed, de ha ez ma így van, akkor mitől ne maradna ugyanígy a jövőben? 

Éppen úgy kell itt is előre tervezned pedig, mint a pénzügyeidben ahhoz, hogy egyszer másképp is jöhessen bevétel, mint saját kezed munkájából. 

A koronavírus okozta helyzet mindenkit ráébresztett ezeknek a gondolatoknak a valóságtartalmára és csak idő kérdése, hogy végre rászánd magad te is arra, hogy legyen saját online kurzusod. 

A kurzuskészítés ugyanis mostmár nem csak egy opció, hanem kényszer is.

 

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 2. RÉSZ

AZ ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS IDEÁLIS trénerek, facilitátorok, tanácsadók, coachok, mentorok, gyógyítók lehetséges következő állomása akkor, – ha már megalapozott és erős az egzisztencia, – szakértővé váltál már egy bizonyos témában , – szeretnéd könnyedébben is kiszolgálni a klienseidet, – szeretnél sokkal több emberhez eljutni tudásoddal, – szeretnél profibbá válni a praxisodban , – szeretnél listát építeni, – szeretnél keresetedet online passzív bevételekkel is kiegészíteni.

HA SZERETNÉL TÖBBET TUDNI AZ ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉSRŐL, AKKOR AJÁNLOM NEKED ONLINE LETÖLTHETŐ VIDEO KURZUSOMAT. KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 3. RÉSZ

Hányféle online kurzus létezik vajon? Én nagy online kurzus fogyasztó vagyok már 10 éve. Elvarázsol annak a lehetősége, hogy otthonomból, kényelmesen ülve kanapémon akár 5 perc alatt beszerezhetek magamnak szinte bármilyen tudásanyagot a világból, amelyre éppen a legnagyobb szükségem van. Miután én is kedvet kaptam kurzuskészítéshez, és megtanultam a témáról amit csak lehetett, ezért magabiztosan mondom, amit most megosztok veled ebben a videoben. Ne ugorj neki egyből a kurzuskészítésnek, ha van egy nagy ötleted. A variációk széleskörű tárháza áll rendelkezésedre ha online tudásmegosztásban gondolkodsz. Csak a kreativitásod szab határt a lehetőségeknek. Hogy pontosan milyen választék is van számodra, az a videóbol kiderül.

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 4. RÉSZ

AZ ONLINE KURZUSOKAT HASZNLHATOD CSALIKÉNT IS ÉS FIZETŐS TERMÉKKÉNT IS PASSZÍV BEVÉTEL SZERZÉSRE. Az egyik legtöbbet feltett kérdés online tudásanyag megosztásánál vagy kurzuskészítés előtt: mennyit adjak ingyen és mit adjak fizetős tartalomként? Erről beszélek most röviden és arról, hogy még ezen kívül mi mindent kell átgondolnod mielőtt elindulsz ezen az úton.

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 5. RÉSZ

Ne indulj el előzetes információgyűjtés, tanácsadás vagy tréning nélkül. Annyi mindent kell tudnod arról, amit az online tudásmegosztás, kurzuskészítés tartogat, hogy nem érdemes kihagyni a lépcsőfokokat, inkább fejlődj, tanulj a témában, hogy biztosra menj. Hiába tudsz nagyon sokat egy adott témáról, nem mindegy, hogyan csomagolod azt, mennyire lesz élvezhető, szerethető a program. Nem is tudod mennyire színesen lehet összekombinálni az online kurzusok ajánlatait más média csatornákkal együtt. KÉrdezz, itt vagyok ha kellek és nagyon szívesen segítek neked a folyamatban.

HA SZERETNÉL SEGÍTSÉGET A KURZUSOD ÖSSZEÁLLÍTÁSÁBAN, VAGY AKÁR A KIVITELEZÉSÉBEN, AKKOR KATTINTS TOVÁBB A KÉPRE ÉS NÉZD MEG MENNYI MINDENBEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE CSAPATOMMAL  CSAPATOMMAL:

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 6. RÉSZ

Egy online tartalmat, kurzust nem ugyanúgy kell összerakni, szerkeszteni, mint a könyvet. Az online letölthető tartalmat sokszínűen, rendkívül rugalmasan és nagyon változatosan tudod megkreálni, hogy élvezetessé tehesd klienseid számára. Ebből a videóból megtudhatod mi minden fontos a tartalomgyártás szempontjából. Ha szükséged van tanácsadásra, mentorálásra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel segítek neked.

HA SZERETNÉL KÉRNI TŐLEM SZEMÉLYES MENTORÁLÁST EGYEDI KÉRDÉSEID MEGVÁLASZOLÁSÁHOZ, AKKOR KATTINTS A KÉPEMRE.

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK - 7. RÉSZ

Ha elkészült online tudásanyagod, kurzusod, akkor a következő mérföldkő az, hogy hogyan is teszed azt elérhetővé mindenki számára? Többféle megoldás lehetséges, amelyről most beszélek neked. A tananyagmegosztó portál nem csak tárolja online kurzusodat, hanem a legszinesebb módon elérhetővé teszi klienseid számára. Minden igényt ki tudnak elégíteni ami a kurzusmegosztás közben szóba jöhet. Érdemes a legprofibbakat választani. Ha szükséged van tanácsadásra, mentorálásra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel segítek neked.

HA SZERETNÉL TÖBBET TUDNI AZ ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉSRŐL, AKKOR AJÁNLOM NEKED ONLINE LETÖLTHETŐ VIDEO KURZUSOMAT. KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

On Key

Related Posts

Az online kurzuskészítés alapjai-blog

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 7 RÉSZES VIDEO MINI TRÉNING Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos kérdést, melyet érdemes feltenned magadnak akkor, ha szeretnél valaha passzív bevételt teremteni tudásoddal. Az online kurzuskészítésben gondolkodni ugyanis annak érdemes, aki szeretné kiterjeszteni elérését városhatáron, akár országhatáron is túlra és automatizálni az értékesítést azzal, hogy előre gyártott modulokat készít utólagos megvásárlásra. Az online kurzuskészítés ajándéka, hogy egyszer dolgozol vele és utána évekig tudja hozni neked a bevételt. Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor hallgasd meg a következő rövid videóimat a témát egy kicsit jobban kibontva.   ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 1. RÉSZ https://youtu.be/E73zejQp08k

A weboldal készítés alapjai-blog

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos témát, melyet figyelembe kell venned, ha weboldalt tervezel. Sokan csak úgy, mindeféle stratégiai tervezés nélkül beleugranak a weboldal készítésbe és csodálkoznak, hogy magában a weboldal nem hoz nekik látogatókat. A weboldalakat sokféle céllal lehet hasznodra fordítani a későbbiek során, ezért jó, ha tájékozódsz arról, hogy milyen választási lehetőségeid vannak. WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – LEGGYAKRABBAN ELKÖVETETT HIBÁK https://youtu.be/RGmkr90liJI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NAGYON SOKBA KERÜL.  Akkor is ha profin van összerakva és akkor is ha nincs jól megtervezve.  A különbség annyi lesz hosszú távon, hogy a profin összerakott oldalak hoznak neked látogatót, vevőt, a fapados

Közösségi média blogoldal

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a közösségi médiában való eligazodás és növekedés segítése érdekében. Azért tartom ezt a kérdést fontosnak, mert manapság már mindenki az online térbe szorult és ha ott nem vagy éber és nem vagy tudatos, akkor nagyon nehéz dolgod lesz láttatni magad és hallatni a hangodat. KÖZÖSSÉGI MÉDIA – VIDEO SOROZAT 1. RÉSZ https://youtu.be/d_kfLMRyg8g Hogy milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat az elinduláskor, erről szól most neked ez a videóm. Látom a hozzám forduló vállalkozó nőkön, hogy teljesen el vannak veszve a közösségi média világában, frusztráltak és időhiányban szenvednek.  Azt

BUSINESS START 101 – Hogyan indítsd el vállalkozásodat 2021-ben?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a vállalkozás indításával kapcsolatban. Nincs szükséged bojongásra, itt egy helyen ha haladsz lefele az oldalon, akkor egymásra épülő fontos információkat találsz. Állj meg egy pillanatra most és mélyedj el az ingyenesen hozzáférhető tudáshoz, hogy segíthessek neked abban, hogy  jól indulj el, jó irányba menj, átgondolj nagyon fontos dolgokat, melyekre magadtól nem gondoltál.  Szánj rá időt, hogy képezd magad a leg alapvetőbb dolgokban, hogy stabilabban tudj építkezni! https://youtu.be/V3t7yctBJ1I Ebben a videómban beszélek arról a változásról, ami végigment a gazdasági világban és arról, hogy hogyan kell ehhez jól aklimatizálódni. Az