Kinek tudunk segíteni szolgáltatásainkkal?

Mlm csapatot épít

Viszontértékesítőket toboroz

Ajánlói rendszerben dolgozik

Nagyobb csapatot irányít

Partnerei országszerte vannak

Előadó

Speaker

Tanár

Tréner

Influencer

Tanácsadó

Coach

Gyógyító

Facilitátor

Terapeuta

Miben tudunk segíteni?

Ha megvan stratégiád, akkor jó ha ezt profin tükrözi weben az arculatod és márkakommunikációd is. Nem árt ha értik, amit szeretnél üzenni.

Ha van mit eladnod, akkor a mai világban már nehezen tudod kihagyni az online értékesítési rendszer felépítését, hogy szélesebb vásárlói körhöz eljuthass.

Ha van mit megosztanod közösségeddel hónapról hónapra, akkor gondolkozhatsz klub tagsági rendszerben is, ahol rendszeres havi díjfizetés garantálja a Te fix bevételedet.

 

Ha van csapatod és nem akarsz utazni többet, akkor válaszd az online megbeszélések számtalan formáját. Segítünk benne eligazodni és használni a különböző platformokat.

Ha van tudásod, melyet szeretnél megosztani több emberrel, akkor nem hagyhatod ki az online kurzuskészítést sem. A passzív bevételszerzés legkiválóbb módja a tudás digitalizálása.

Ha van ötleted arra, hogy mit szeretnél megosztani a közösségi médiában, de nem tudod hogyan készíts magadnak profi reklámot, akkor fordulj hozzánk segítünk neked ebben is.

Árajánlatkérés menete:

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Oszd meg mi van a fejedben, mit szeretnél megvalósítani, honnan hova szeretnél eljutni, milyen problémán szeretnél túljutni.

A feladat nagysága és összetettségétől függően kidolgozunk neked egy megvalósítási stratégiát

és ötleteket adunk arra, hogyan tudsz célt érni minimális költségvetéssel is.

Nincsenek standard csomagok mert nincsenek egyforma igények sem.

Döntsd el melyik lehetőséget választod és indulhat a közös projekt.

Szeretnék veletek együtt dolgozni.

Mond el mi van a fejedben, hol vagy elakadva, merre szeretnél eljutni. Legyél nagyon célratörő és összerendezett, hogy ki tudd használni minden percét annak amit tőlem megtudhatsz. Tudd meg milyen lehetőségeket látok én amit ki lehetne bontakoztatni a vállalkozásodban.