HOGYAN HASZNÁLD MASLOW PIRAMISÁT A CÉLCSOPORTOD DEFINIÁLÁSÁHOZ?

REMÉLEM ELÉG SOK GONDOLAT BEINDULT A MÚLTKORI HANGANYAGOM HALLGATÁSA UTÁN IS.

Most folytassuk a szükségletek piramisával, amelyre azért van szükség, hogy egy kicsit ki tudj lépni a saját gondolataidból és át tudj ülni egy másik lóra és látni tudd a piaci vevők belső szükségleteit.

Ha átgondolod a célcsoport meghatározását ilyen szemszögből is, akkor ahelyett, hogy azzal leszel majd elfoglalva, hogy győzködd a potenciális vevőidet a terméked jobbnál jobb hatásairól, ezen túl azt fogod majd tudni figyelni, hogy a vevőd vajon hol tart, mik lehetnek a szükségletei és arra fogsz tudni majd ajánlatot tenni!

Ennek a hanganyagnak a segítségével el tudod tolni a hangsúlyt az én központúságról a vevő központú gondolkodásra.

Itt egy újabb nézőpont, ahonnan a saját célcsoportodat pontosabban be tudod határolni.  Nagyon értékes lesz az, amit itt felfedezel majd.  Ha ezt a hanganyagot is meghallgattad, akkor lesz teljesen komplett a kis füzet, amelyet mindenképp tölts ki ha eddig nem is tetted.  Megadom a letöltési lehetőséget neked még egyszer.

Készítettem neked ehhez a témához egy munkafüzetet is, amelyben 1 helyen össze tudsz foglalni minden fontos információt.  Ha letöltöd, kinyomtatod, akkor minden egyes célcsoporthoz külön-külön füzetet használj és úgy töltsd ki.

MILYEN TOVÁBBI LÉPÉSEKET JAVASLOK NEKED AZUTÁN, HOGY DEFINIÁLTAD, PONTOSÍTOTTAD SAJÁT CÉLCSOPORTODAT?

Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne arra, hogy átbeszéljük merre az előre, mi a jó irány, hogy ne menj évekig lelkesen a rossz irányba a célcsoprotddal, akkor ne sajnáld a befektetést egy 1 órás személyes coachingra velem.

Online gyorsan és könnyedén zoom program segítségével összakapcsolódunk, megmutatod, most hol tartasz saját márkakommunikációddal és én teszek neked javaslatot arra, hogy merre a jó irány.

Befektetésben 20.000 Ft-ra kell készülnöd, ami töredéke annak az összegnek, amelyet a marketing reklámozásra fogsz költeni és esetleg a rossz irányba menve lelkesen.

Kapcsolatfelvételhez írj nekem: kapcsolat@teimelzita.hu e-mail címre.

Ha szeretnéd tudatosabban építeni a márkádat, akkor javaslom a következő online tudásanyagomat neked, amely sok sok órányi személyes konzultációt spórol meg neked.  Készítettem ugyanis egy online tananyagot – melynek a célcsoport meghatározásos hanganyagok 1 töredékét képezik – és összegyűjtöttem azokat a pilléreket , melyekre márkaépítés szempontjából építkezhetsz.  Ha érdekel, kattints tovább: BRANDSTART ONLINE KURZUS

VANNAK FACEBOOK KÖZÖSSÉGEIM MELYEKHEZ TUDSZ CSATLAKOZNI, HA MÉG NEM TETTED:

VAN YOUTUBE CSATORNÁM IS AHOL TOVÁBBI INGYENES VIDEÓK ÁLLNAK RENDELKEZÉSEDRE A FEJLŐDÉSHEZ