BUSINESS START 101 – Hogyan indítsd el vállalkozásodat 2021-ben?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a vállalkozás indításával kapcsolatban.

Nincs szükséged bojongásra, itt egy helyen ha haladsz lefele az oldalon, akkor egymásra épülő fontos információkat találsz.

Állj meg egy pillanatra most és mélyedj el az ingyenesen hozzáférhető tudáshoz, hogy segíthessek neked abban, hogy 

jól indulj el, jó irányba menj, átgondolj nagyon fontos dolgokat, melyekre magadtól nem gondoltál.  Szánj rá időt, hogy képezd magad a leg alapvetőbb dolgokban, hogy stabilabban tudj építkezni!

Ebben a videómban beszélek arról a változásról, ami végigment a gazdasági világban és arról, hogy hogyan kell ehhez jól aklimatizálódni.

Az a tény, hogy mindenki betorlódott az online térbe megváltoztatta a vállalkozás elindításához szükséges lépéseket rendesen.

Ebben a videóban felsorolok neked 7 olyan fontos témát, amelyet számba kell venned a vállalkozás elindításához. 

Ez a videó az első része egy 7 részes video sorozatnak, melyeket szintén itt mellékelek neked ezen az oldalon. 

Ismerd meg mi mindent gondolnék át a helyedben, ha most kezdenék egy új ötlet, vagy vállalkozás elindításába.

 

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 2. RÉSZ

Ha nincs konkrét ötleted egyenlőre, akkor segítek neked, hogyan is menjen az ötletelés és hogyan tudsz olyan vállalkozásba kezdeni, ami valamennyire rólad is szól és tükrözi azt aki vagy.  

Miért fontos ez?

Azért, mert ha csak a pénzért fogod csinálni amit csinálsz, akkor az lső néhány akadály után ki el fogsz kedvetlenedni és megáll majd a lelkesedésed.  

Kell, hogy olyan dolgot találj magadnak ezért, ami téged belülről inspirál, fűt.

TEMATIKUS FACEBOOK KÖZÖSSÉGEIM MELYHEZ CSATLAKOZHATSZ:

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 3. RÉSZ

Ha vállalkozóvá szeretnél válni, akkor mindenképp tudnod kell egy keveset a marketinről, vagyis a tudatosságról az értékesítésben.

Nem indulhatsz el sörétes puskával lövöldözve csak úgy, inkább légy okos és tudd mit csinálsz, hova lősz, kire lősz .

A videóban elmagyarázom a célcsoport meghatározásának fortélyait és fontosságát is.

Ha szeretnél többet tudni a célcsoport meghatározásávl kapcsolatban, akkor töltsd le ingyenes anyagomat.

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 4. RÉSZ

Vajon mi az az egy lépés, melyet minden kezdő vállalkozó sziívesen kihagy az indulás során, hogy megspóroljon időt, pénzt, energiát önmagának?

Igen! A piac előzetes letesztelése kicsiben is akár.

Miért vajon? CSak pénz spórolás? Nem! Inkább a lelkesedés hajt mindenkit és nem szeretnénk, ha valaki elvenné a kedvünket a kitervelt vél elérésétől.

Ez viszont sokba szokott kerülni mindenkinek.  Hogy mennyire sokba? Azt megtudhatod a videóban.

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 5. RÉSZ

Ha szeretnéd megmutatni azt, hogy mit csinlsz és milyen terméket, vagy szolgáltatást képviselsz, akkor a mai világban minimális szükséglet az, hogy legyen weboldalad.

Most elkalauzollak téged a weboldalkészítés világába webfejlesztőmmel – balás Kristóffal – és megmutatjuk neked a nagyobb képet, hogy milyen választási lehetőségeid vannak az úton.

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 6. RÉSZ

A legtöbb női vállalkozó érzelmi alapon hozza a döntéseket, szenvedélyből, vagy küldetéstudatból vállalkozik lelkesen és elég sokáig nem foglalkozik a pénzzel.

Ne kövesd el ezt a hibát, mert ha nem foglalkozol a pénzzel, akkor az nem fog megfelelően áramlani hozzád.

Nem kell holnaptól költségvetési táblázatokat szerkesztened, ne aggódj, de van egy pár alapvető dolog, amiről tudnod kell.

Ha szeretnéd tudni mit tanított nekem Kim Kiyosaki arról, hogy nőként hogyan bánjunk jól a pénzzel, akkor  hallgasd meg a következő videómat a Youtube csatornámon.  Kattints ide

BUSINESS START 101 VIDEO SOROZAT 7. RÉSZ

A legtöbb női vállalkozó érzelmi alapon hozza a döntéseket, szenvedélyből, vagy küldetéstudatból vállalkozik lelkesen és elég sokáig nem foglalkozik a pénzzel.

Ne kövesd el ezt a hibát, mert ha nem foglalkozol a pénzzel, akkor az nem fog megfelelően áramlani hozzád.

Nem kell holnaptól költségvetési táblázatokat szerkesztened, ne aggódj, de van egy pár alapvető dolog, amiről tudnod kell.

 

HA SZERETNÉL SEGÍTSÉGET AZ ÜZLETED ELINDÍTÁSÁHOZ, AKKOR VAN EGY KIS CSAPATOM, AKI FELGYORSÍTJA NEKED AZ INDULÁST ÉS SEGÍT PROFIN MEGMUTATNI SZOLGÁLTATÁSAIDAT ÉS TERMÉKEIDET.  KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT:

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

On Key

Related Posts

Az online kurzuskészítés alapjai-blog

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 7 RÉSZES VIDEO MINI TRÉNING Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos kérdést, melyet érdemes feltenned magadnak akkor, ha szeretnél valaha passzív bevételt teremteni tudásoddal. Az online kurzuskészítésben gondolkodni ugyanis annak érdemes, aki szeretné kiterjeszteni elérését városhatáron, akár országhatáron is túlra és automatizálni az értékesítést azzal, hogy előre gyártott modulokat készít utólagos megvásárlásra. Az online kurzuskészítés ajándéka, hogy egyszer dolgozol vele és utána évekig tudja hozni neked a bevételt. Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor hallgasd meg a következő rövid videóimat a témát egy kicsit jobban kibontva.   ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 1. RÉSZ https://youtu.be/E73zejQp08k

A weboldal készítés alapjai-blog

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos témát, melyet figyelembe kell venned, ha weboldalt tervezel. Sokan csak úgy, mindeféle stratégiai tervezés nélkül beleugranak a weboldal készítésbe és csodálkoznak, hogy magában a weboldal nem hoz nekik látogatókat. A weboldalakat sokféle céllal lehet hasznodra fordítani a későbbiek során, ezért jó, ha tájékozódsz arról, hogy milyen választási lehetőségeid vannak. WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – LEGGYAKRABBAN ELKÖVETETT HIBÁK https://youtu.be/RGmkr90liJI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NAGYON SOKBA KERÜL.  Akkor is ha profin van összerakva és akkor is ha nincs jól megtervezve.  A különbség annyi lesz hosszú távon, hogy a profin összerakott oldalak hoznak neked látogatót, vevőt, a fapados

Közösségi média blogoldal

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a közösségi médiában való eligazodás és növekedés segítése érdekében. Azért tartom ezt a kérdést fontosnak, mert manapság már mindenki az online térbe szorult és ha ott nem vagy éber és nem vagy tudatos, akkor nagyon nehéz dolgod lesz láttatni magad és hallatni a hangodat. KÖZÖSSÉGI MÉDIA – VIDEO SOROZAT 1. RÉSZ https://youtu.be/d_kfLMRyg8g Hogy milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat az elinduláskor, erről szól most neked ez a videóm. Látom a hozzám forduló vállalkozó nőkön, hogy teljesen el vannak veszve a közösségi média világában, frusztráltak és időhiányban szenvednek.  Azt

BUSINESS START 101 – Hogyan indítsd el vállalkozásodat 2021-ben?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a vállalkozás indításával kapcsolatban. Nincs szükséged bojongásra, itt egy helyen ha haladsz lefele az oldalon, akkor egymásra épülő fontos információkat találsz. Állj meg egy pillanatra most és mélyedj el az ingyenesen hozzáférhető tudáshoz, hogy segíthessek neked abban, hogy  jól indulj el, jó irányba menj, átgondolj nagyon fontos dolgokat, melyekre magadtól nem gondoltál.  Szánj rá időt, hogy képezd magad a leg alapvetőbb dolgokban, hogy stabilabban tudj építkezni! https://youtu.be/V3t7yctBJ1I Ebben a videómban beszélek arról a változásról, ami végigment a gazdasági világban és arról, hogy hogyan kell ehhez jól aklimatizálódni. Az