BUSINESS STARTER INGYENES CSOMAG

Minden fejben dől el!
Tedd rendbe gondolataidat és érzéseidet a vállalkozói élettel, önmegvalósítással, sikerrel kapcsolatban és akkor meg fogod tudni mindazt valósítani, amit eddig csak halogattál!

1. Félelmeid kezelése (e-könyv)

Ebben az e-könyvben összegyűjtöttem azt a 20 leggyakoribb félelmet, melyek legnagyobb számban fordultak elő eddig a hozzám forduló vállalkozó nők esetében.  Ebben a könyvben megtudhatod, hogy én mit javasoltam nekik félelmeik kezelésére, milyen nézőpontokkal és látásmóddal tudod a félelem erejét lekapcsolni.  Remélem te is megtalálod benne azt, ami téged érint és visszafog abban, hogy bátrabb légy!

Ha már nincs gondod félelmeiddel, akkor jöjjenek az IGEN-ek és az, hogy hogyan is lehetséges…
Ebben a hanganyag sorozatban összegyűjtöttem neked 10 kulcsot, mely gondolkodásmódodat és hozzáállásodat támogatja abban, hogy ki merj lépni, meg merd valósítani, meg merd mutatni magad és merd vállalni a sikereidet nőként!

1. Félelmeid kezelése (e-könyv)

Nem egyszerű nőként vállalkozni ebben a kemény világban, hiszen nem tanultuk hogyan kell és nincs előttünk sok követhető példa sem….

2. Mit jelent ma a biztonság?

A mai világban sajnos teljesen át kell értelmezni a biztonság fogalmát ha még alkalmazott vagy.  Vajon ez a státusz biztonságot ad- e valójában és ha igen mennyire bízhatod rá magad?

3. Félelem az ismeretlentől

Ez az oka a halogatásnak a leggyakrabban.  Sokan meg tudják már fogalmazni, de innen nem tudnak egy lépéssel tovább menni.  Hallgasd meg én hogyan is látom ezt a kérdést és megértheted, miért nem létezik számomra ez a félelem…

4. Akadályok, sikertelenség, kudarc

Egy új nézőponttal gazdagodhatsz, amely segít elgördíteni az utadból azt a félelmet, hogy mi lesz, ha neked nem sikerül majd?  A meglepő az, hogy nem akadálymentesíteni kell, hanem más szemüveglencsével kell rájuk nézni majd…

 

5. Foglalkozz a pénzzel is!

Ne kövesd el azt a hibát nőként, hogy úgy kezdesz el vállalkozni, hogy nem foglalkozol a pénzzel!  Értem, hogy fontos a küldetésed és az, hogy segíteni másoknak, de nem jó az az irány, ha magadat háttérbe szorítod és csak szolgálsz…

6. Hogyan nézz rá a környezetedben élő emberekre?

Te mennél előre de ők nem támogatnak? Esetleg visszahúznak? Nem szeretnéd elveszíteni őket? Félsz, hogy nem maradnak melletted, ha sikeresebb leszel és saját lábadon állsz?

7. Hogyan erősítheted magad?

Hogyan tudod elérni azt, hogy megmaradjon kezdeti lelkesedésed, önbizalmad és akaraterőd hosszútávon is.  Hogyan tudsz támogatva előbbre jutni, eerősödni és építkezni?

8. Ki az akibe érdemes fektetni?

Kezdő vállalkozóként gyakran elköveted azt a hibát, hogy mindenkinek akarsz eladni, mindenkivel megosztani lelkesedésedet.  Tudd, hogy nem mindenki lesz vevő az ajánlatodra és ne légy csalódott emiatt!

9. Marketingesnek is kell lenned!

Bármilyen szakmát választottál, bármennyit tanultál érte, ha ki akarsz lépni a magánvállalkozói piacra, értened kell a marketing alapjait.  Ezt nem fogod megúszni.  De megnyugtatlak: nem olyan tudomány, mely felfoghatatlan.

10. Már az első lépésnél gondolj az 5. lépésre is!

Fontos tervezned mit szeretnél előre 1 év múlva elérni?  Hogyan szeretnél élni és ahhoz tervezni a vállalkozásodat, hogy a vállalkozás szolgálja a te igényeidet és ne te a vállalkozást!

Hogyan tudsz velem tovább fejlődni?

SZEREZZ MAGADNAK EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT! Hogyan?

 

Kattints  youtube csatornámra és hallgass meg egy videómat a helyes üzleti gondolkodás és hozzáállás lejátszási listámról.

Ha meghallgattad a videót, nyomd meg a FELIRATKOZÁS GOMBOT, és írd meg mit találtál hasznosnak a videó üzenetből oda a youtube kommentek közé.

Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.