Miben tudunk segíteni?

Ha megvan stratégiád, akkor jó ha ezt profin tükrözi weben az arculatod és márkakommunikációd is. Nem árt ha értik, amit szeretnél üzenni.

Ha van mit eladnod, akkor a mai világban már nehezen tudod kihagyni az online értékesítési rendszer felépítését, hogy szélesebb vásárlói körhöz eljuthass.

Ha van mit megosztanod közösségeddel hónapról hónapra, akkor gondolkozhatsz klub tagsági rendszerben is, ahol rendszeres havi díjfizetés garantálja a Te fix bevételedet.

Ha van csapatod és nem akarsz utazni többet, akkor válaszd az online megbeszélések számtalan formáját.  Segítünk benne eligazodni és használni a különböző platformokat.

Ha van tudásod, melyet szeretnél megosztani több emberrel, akkor nem hagyhatod ki az online kurzuskészítést sem.  A passzív bevételszerzés legkiválóbb módja a tudás digitalizálása.

Ha van ötleted arra, hogy mit szeretnél megosztani a közösségi médiában, de nem tudod hogyan készíts magadnak profi reklámot, akkor fordulj hozzánk segítünk neked ebben is.

Ha vloggolásra szánod magad, könnyen megy a videókészítés, de nincs senki, aki tudna segíteni az editálásban, akkor itt vagyunk neked olcsón, gyorsan elkészítjük neked amit kérsz.

Ha PODCAST csatornát tervezel és szerenéd ha megjelenne a weboldaladon és meg lenne osztva az összes nagyobb podcast megosztón nemzetközi szinten is.

Ha túl elfoglalt vagy és nincs már időd arra, hogy rendszeresen levelezz a közönségeddel, akkor indítsd el az email automatizálást, amellyel hatékonyabbá válik a kommunikációd és időt spórolhatsz meg.

Árajánlatkérés menete:

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Oszd meg mi van a fejedben, mit szeretnél megvalósítani, honnan hova szeretnél eljutni, milyen problémán szeretnél túljutni.

A feladat nagysága és összetettségétől függően kidolgozunk neked egy megvalósítási stratégiát és ötleteket adunk arra, hogyan tudsz célt érni minimális költségvetéssel is.

Nincsenek standard csomagok mert nincsenek egyforma igények sem.

Döntsd el melyik lehetőséget választod és indulhat a közös projekt.