Szerezz első ingyenes coaching alkalmat magadnak.  Iratkozz fel Youtube csatornámra, nézz meg egy videómat, írj hozzá egy megjegyzést, hogy mit adott neked a tudás, amit hallottál és máris jelentkezhetsz ingyenes tanácsadásra hozzám.  Legnagyobb százalékban zoom-on szoltam coachingolni, de személyes találkozás is lehetséges.  Tanácsadásaimra lehet jönni kezdő vállalkozóként, amikor az ötletből kell márkát építeni, vállalok kisvállalkozót, aki el van akadva épp, és ügyfeleim között vannak vállalat vezetők is, akiknek jól jön egy külső szem, stratégiai tanács.

Folyamatosan tartok tréningeket, melyekre modulonként külön-külön is vagy folyamatában is lehet csatlakozni.  

 

Gyakori  amikor MLM-es hálózati vezetők kérnek fel arra, hogy segítsek abban, hogy a csapat sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudjon eladni, önmagát profibban képviselni a közösségi médiában.  Ebben az esetben az egész csapattal tartunk vezetői megbeszélést, felmérem azt, hogy milyen tudásszinten állnak a csapattagok és onnan fejlesztem a csapatot, ahol tartanak épp.  Jelentkezni MLM vezetőként e-mailen lehet.

Van egy DIGITAL MARKETING TEAM nevű csapatom, aki nekem minden technikai problémám mögött áll és hozzásegít bármilyen feladat megvalósításához.  Ezt a csapatot örömmel ajánlom fel neked is, mert én már leteszteltem őket és tudom, hogy milyen jó munkát végeznek.  Amennyiben a csapatommal dolgozol, akkor olyan előnyös helyzetbe kerülsz, hogy én fogok velük kommunikálni, én fogom veled egyeztetni a feladatokat és nem fogsz elveszni a számítástechnikusokkal töltött időben.

Szivesen vállalok előadásokat bármilyen nőkkel kapcsolatos vállalkozói témában.

Szakterületem a közösségi médiában való organikus növekedés taktikái, a személyes márkaépítés, a profi értékesítés eszközei, az automatizált értékesítési rendszerek és az online tudásmegosztás bármilyen formája: e-kurzusok, e-könyvek, podcast, summit, konferencia szervezés technikai háttere.

Évente 4 alkalommal van lehetőség arra, hogy megoszd velem ötletedet, tervedet és kérj hozzá támogatást tőlem legyen az szakmai támogatás, kapcsolati tőke, eszközök vagy anyagi támogatás.  Bővebb információért kattints a tovább gombra.

Mivel szereztem meg a jogot arra, hogy a Te stratégiai tanácsadód legyek?

  • 25 éves üzletépítési tapasztalat áll mögöttem a magánvállalkozói szektorban
  • Saját vállalkozásunkat 15 évig építettük nemzetközi kereskedelmi vonalon, és exit stratégiával eladtuk.
  • Évekig voltam saját részvénytársaságom igazgatótanácsának tagja ahol stratégiák gyártásával foglalkoztunk, saját tőkénket kockáztatva.
  • Olyan magánszférában, üzleti világban szereztem tapasztalatot, ahol a legnagyobb rugalmasságra és a stratégiák alakítására volt szükség mindig ahhoz, hogy sikerre vihessük a vállalkozásunkat, sosem dőlhettünk hátra a székben.
  • A problémákhoz mindig kihívásként állok és arra ösztönöznek, hogy mindig megtaláljam azt az utat, amellyel ki lehet cselezni őket.
  • Diplomámat magán üzleti iskolában szereztem 25 évesen és azóta folyamatosan képzem magam szakmailag, hogy mindig lépéselőnyben lehessek a tömegekhez képest.
  • Amibe elmélyítettem tudásomat az elmúlt 25 évben az a márkaépítés, márka kommunikáció, és az online automatizált rendszerek feltérképezése, melyek nélkül már a világ ne is létezhet és lehetőséget adnak a vevőszerzés, értékesítés hatékonyságának növelésére, bevételek megsokszorozására.