Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

GYORSÍTÓSÁV TRÉNINGEK

Ha vállalkozóként már megtapasztaltad saját bőrödön, hogy mennyi mindent kell egy személyben kézben tartani és azt is, hogy bármennyire jó szakember lettél abban, amivel foglalkozol, azért egy kicsit mindenképp marketingesnek is kell lenned, akkor olvass tovább, mert ez az oldal neked szól!

Meg kell tanulnod ugyanis, hogyan is add el profin mindazt amid van és amivel foglalkozol és ez rengeteg időt és energiát visz el a vállalkozás működtetése után még.  

Épp ezért évekig bolyong mindenki az erdőben és próbálja feldolgozni a ma már ingyenesen rendelkezésre álló marketing segédanyagok tömegét, de valahogy nem áll össze a kép rendesen.  Az idő megy, Te mindenbe belekóstolsz, próbálkozol fejlődni általa, próbálod beépíteni a vállalkozásodba, de mégsem sikerül.

Ezért szervezem meg rendszeresen a GYORSÍTÓSÁV tréningeket és viszek bele minden elméletet konkrét megvalósítási lépésekbe, hogy segítsek neked életre kelteni mindazt, amit szükséges hogy beindítsd saját marketing tevékenységedet.

Ha bekapcsolódsz a GYORSÍTÓSÁV tréningekbe, akkor éveket spórolok meg neked és sok százezer forint feleslegesen kidobott pénzt, amit jobb helyre is költhetnél.

GYORSÍTÓSÁV tréningjeim mindig konkrét képességek fejlesztéséről szólnak, melyeket azonnal tudsz az életben használni és alkalmazni.

Tréningjeim rövidek, célirányosak, gyakorlatiasak és interaktívak.

Hogyan kapcsolódhatsz be a tréningekbe?

Nagyon egyszerűen!

1. Nézd meg a tréningek kiírását.

2. Válaszd ki azt amire szeretnél eljönni.

3. Vedd meg a GYORSÍTÓSÁV kupont a web- shopban.

4. Megkapod a hozzáférést az általad választott tréningre.

Tréning naptár

Amit a tréningsorozatról tudni érdemes:

Minden tréning online kerül megrendezésre zoomon keresztül.

A tréningek interaktívak, gyakorlatiasak és 2 óra hosszúságúak.

A tréningek felvételét minden résztvevő megkapja utólag is visszanézés céljából.

Minden tréning egységesen 5000 Ft-ba kerül és szabadon választható de fel van építve egymásra a tudásanyag, ezért érdemes a folyamatot végigkövetni.

Csoport indításának minimális létszáma: 6 fő – maximális létszám 20 fő

Amikor egy csoport elindul, akkor a résztvevők számára biztosítok egy zárt Facebook csoportot, ahol folyik a résztvevők és köztem a kommunikáció, fel lehet tenni kérdéseket és ott meg is válaszolom azokat.

Néhány szó rólam -Teimel Zitáról - aki a tréninget tartja:

“A tudás ami a fejemben van, nem csak elméleti, hanem gyakorlati, a hús vér vállalkozói világból ugyanis 15 évig nemzetközi vállalkozást építettem és sikeres franchise rendszert hoztunk létre.”

“A pénzről és a sikerről nem csak olvastam, hanem 2008-ban a cégünk eladása után meg is tapasztalhattam a financiális szabadságot és a gazdag emberek világát.”

“Része voltam az egyik legnagyobb amerikai marketing szakember Alex Mandossian mentor csapatának 2 évig.”

“Kijártam T.Harv Eker A Milliomos Elme titkai című bestseller könyv írójának elit képzését, melyen a világ legsikeresebb  szakértői vezettek be a működő stratégiák világába.”

“A külföldön szerzett tudásomat saját projektek elindításával, márkaépítési tanácsadás, karrierépítési mentorálás és saját online marketing rendszerek építésén keresztül  kamatoztatom.  Nem csak beszélek arról, amit tudok, hanem csinálom is!”

“Youtube csatornámon található közel 100 ingyenes oktató videó segítségével meggyőződhetsz szaktudásomról és eldöntheted, hogy tudsz e jönni és akarsz e fejlődni tovább velem.

 

Érdekel ez a tréning? Saját magad számára vagy saját csapatod építése céljából?

Amennyiben saját célra érdekel, akkor kérlek  jelezd ezt annak az MLM csapatvezetőnek, akitől erről a képzésről hallottál.
 
Amennyiben Te magad is szeretnél indítani ilyen képzést saját csapatod számára, akkor írj nekem emailt és felveszem veled a kapcsolatot személyesen.  Elérhetőségem: kapcsolat@teimelzita.hu