A hatékonyabb és gyorsabb hálózatépítés és vevőszerzés az online marketing eszközeivel 2022-ben.

Szia !   Ez az oldal nem publikus, csak azzal osztom meg, akinek én szeretném eljuttatni ezt az üzenetet. 

Veled megosztottam, mert úgy érzem, hogy van olyan tudás a birtokomban amiről MLM vezetőként érdemes lenne tudnod, amit ha megtanítanék csapatod aktívabb tagjai számára, akkor sokkal könnyebb lehetne 

a hálózatépítés,

közösségépítés

vevőszerzés,

és sokkal tudatosabb és sikeresebb értékesítők lennének alattad.

Biztosan állítom, hogy ha azt a tudást, amit összegyűjtöttem neked  alkalmazod a csapatodban, akkor meg fogod tudni a forgalmadat sokszorozni és sokkal több önműködő, kreatívan értékesítő munkatársad lehet, akiből később vezető válik.  

Szeretettel ajánlom az értékes gondolatokat neked és csak 10 percet kérek a drága idődből.

Ha érdekesnek tartottad ezt a 10 percet, akkor tudod, hol találsz.

Nagyon szívesen brainstormingolok veled azon, hogy hogyan lehetne ezt a tudást beilleszteni a Te általad felépített képzési programba.

Nyitott vagyok és rugalmas abban, hogy milyen módon lehetne az integrálást véghez vinni gondolok itt az online tréningekre vagy az élő 1 napos tréningre, csak tegyünk együtt egy próbát a csapatodban arra, hogy mennyivel sikeresebben fognak tudni majd az embereid dolgozni a közösségi médiában a tréning után.

Veszíteni senki nem fog, legfeljebb egy csomó dolgot megért, hogy eddig miért nem működött vajon az egyetlen platformon a promóciója, amin jelenleg aktív volt.

A résztvevők meg fogják kapni a kulcsot ahhoz, hogy hogyan menedzseljék a közösségi médiában profin magukat, és mi minden kell ahhoz, hogy a Facebook kiemelt tartalommegosztóként azzal jutalmazza embereidet, hogy sokkal szélesebbre nyitja ollóját és több emberhez eljuttat organikusan, mint korábban.