IRÁNYTŰ TRÉNIGSOROZAT 2. ÉVFOLYAM

Egy különleges női kör és klubvezetői képzésre invitállak, amely nem szabályokhoz köt, hanem kitágítja a lehetőségeid határait!

Megtanítom azt, hogyan is tedd a női klubokat, közösséget saját énmárkád, szolgáltatásaid és ajánlataid szerves részévé.

Megmutatom neked az utat, hogy hogyan is tudsz úgy közösséget építeni, hogy a legtöbb kreativitást, ötletgazdagságot viszed bele a saját márkádba és ezzel tágítod a lehetőségeid határait.

IRÁNYTŰ  azoknak, akik szeretnének okosan elindulni és gyorsítósávon haladni.

IRÁNYTŰ azoknak is, akik már elindultak, de segítség nélkül nem erősödött meg énmárkájuk.

AZ IRÁNYTŰ egy 6 hónapos / 6 állomásos tréningsorozat, amely külön modulokból áll és bármelyik modulba be lehet csatlakozni.

Amennyiben végigjössz velem a teljes folyamaton, akkor a következőkkel leszel sokkal gazdagabb:

1. Végre beindulnak az energiák és nem egy helyben topogsz ötleteddel, vállalkozásoddal.

2. Végre tisztul a kép, megérted mit is kellene tenned ahhoz, hogy több vevőt szerezz és közösséget építs magad körül.

3. Végre letisztul a saját kommunikációd, az, hogy mit is mondj magadról és mivel lehetsz Te hiteles úgy, hogy azonnal meg is értsék amit kínálsz és azt aki valójában vagy.

4. Kiléphetsz egy kis dobozból, amit magadnak eddig elképzeltél és tágul világod, kapsz sok ötletet ahhoz, hogy mi más is lehetséges még  számodra saját tudásoddal, tehetségeddel.

5. Eszközöket, taktikákat, tippeket kapsz ahhoz, hogy hogyan  láttasd magad, hallasd a hangod  a közösségi médiában azért, hogy közösséged épüljön és több vevőt szerezz magadnak.  

6. Megismerheted a fokozatos építkezés és ajánlatkiküldés stratégiáját és megtanulod vonzani a célzott vevőidet ahelyett, hogy rájuk erőltetnéd azt amit kínálsz. 

7. Megmutatom neked, hogyan is tudsz eligazodni az online értékesítés világában, hogyan tudsz szervezni magadnak online eseményeket, tréningeket, és készíteni online tananyagokat.

A tréningsorozathoz tartozik:

Bővebb információ az egyes tréning modulokról

ALAP TRÉNING – DEFINIÁLD ÚJRA ÖNMAGAD, TALÁLD MEG SAJÁT HANGOD IRÁNYTŰ ÖNMAGAD KIBONTAKOZTATÁSÁHOZ ÉS ÚJ ÖTLETEK SIKERES FELVÁLLALÁSÁHOZ

Az énmárkaépítés első és legfontosabb lépése: önmagad definiálása kell, hogy legyen.
Ki vagy? Mit is mondj magadról?
Vajon a jelenleg megszerzett tudásoddal, tapasztalatoddal és tehetségeddel kinek és miben tudsz a legnagyobb szolgálatára lenni?
Mi a Te legerősebb miérted?
Mi az ami inspirál, motivál és amire tudsz építkezni akár hosszútávon is?
Hol vannak a Te ambícióid és hogyan képviseld önmagad mások előtt büszkén, magabiztosan és önazonosan?
Miben vagy hiteles mások számára? 
 
Gyere tarts velünk erre a különleges utazásra önmagad körül és önmagad legtisztább bugyraiba azért, hogy méltón és hitelesen tudd képviselni mindazt aki vagy és tisztán tudd kommunikálni azt az énmárka építés során.

A CÉLCSOPORT VÁLASZTÁS MŰVÉSZETE – TUDATOS KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS ÉS VEVŐSZERZÉS

A sikeres értékesítéshez nem elég a lelkesedés és a termék vagy szolgáltatás ismerete.  Ahhoz sokkal több kell!  Meg kell tudnod találni azokat, akiknek pont arra van szüksége, amit te tudsz ajánlani.  Nem szabad arra menni, hogy jó sok pénzt fektetve a reklámozásba, majd csak valakit elér a hirdetésem, mert ez olyan lenne, mintha sörétes puskával lőnél egy sötét szobába.  Ha tudatosan szeretnél építkezni, akkor bizony szánni kell egy kis időt nem csak a célcsoportod meghatározására, hanem annak megismerésére is.  Csak akkor fogsz tudni sikeresen reklámozni, ha nagyon jól ismered a célcsoportodat és lézer pontossággal, tudatosan szólsz hozzá.

NE TE ÜLDÖZD VEVŐIDET, INKÁBB ŐK JÖJJENEK FELÉD – A VONZÁS TITKA A VEVŐSZERZÉSBEN

Ezen a tréningen megismerheted a mai kor vevőszerzésének folyamatát, amely a bizalomépítésen alapszik.  Végigviszlek azon a folyamaton, ahogyan érdemes építkezni, a vevőszerzés során, hogy közösséget építhess és azt meg is tartsd magad körül.  Meg fogom tanítani neked azt, hogyan lehet folyamatosan növelni, erősíteni a kötődést a vevőid és közted és ezt milyen módon tudod tudatosan megtervezni és felépíteni termékajánlataiddal.  Segítek abban is, hogy legyen meg az első saját értékesítési tölcséred konkrét ajánlatokkal, amelyekkel el is tudsz indulni.  Nem csak elméleti tudást osztok meg, hanem a gyakorlati kivitelezésben is segítségedre leszek.  A cél, hogy ne csak egyetlen ajánlatod legyen, hanem építkezz és légy sokszínű a vevőknek kínált megoldásaiddal.  Kreativitásommal és ötletgazdagságommal, no meg persze igen nagy tapasztalatommal nyitogatok neked olyan ajtókat, melynek létezéséről nem is tudtál eddig.

AZ ELSŐ BENYOMÁS MINDENT ELDÖNT – LEGYEN PROFI A MEGJELENÉSED A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Ha már megvan mit árulsz, milyen terméked vagy szolgáltatásod van, akkor arról hírt kellene adni a közösségi médiában.  Nos itt kulcskérdés az, hogy milyen minőségi megosztásokkal vagy jelen.  Nagyon szereti a közönség ugyanis az értékes gondolatokat, az idézeteket, a terméktapasztalatokat, de főleg akkor figyelnek fel rád, ha szép képekkel kombinálod megosztásaidat.  Itt viszont óhatatlanul bejön a képbe a kérdés, hogy hogyan is tudod saját megosztásaidat elkészíteni.  Ha még sosem készítettél saját grafikai anyagot és nem is vagy kreatív, akkor is van megoldás arra, hogy alacsonyan tartsd a költségeidet, ne kelljen grafikushoz fordulni és mégis profi anyagaid lehessenek.  A kisvállalkozók számára ugyanis olyan csodálatos és felhasználóbarát applikációk léteznek, melyek arany tálcán kínálnak neked előre profin megtervezett grafikai sablonokat, melyeket neked csak színben és szövegezésben kell módosítanod.

HALLASD A HANGOD ÉS JUSS EL MINÉL TÖBB EMBERHEZ TUDATOSAN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Hogyan lehet a közösségi médiát üzleti célokra okosan és tudatosan használni?  Erre a kérdésre adok választ ezen a tréningen. 

A legtöbb vállalkozónak hiányzik az a tudatosság, hogy mit, mikor üzenjen a közösségi médiában. A legtöbben célcsoport definiálás hiánya miatt, csak általános érvényű igazságokat osztanak meg, amelyet szépen a közönség benyel, elfogad, de semmi reakció nincs rá.  De vajon hogyan néz ki a közösségi médiás megosztások világa egy kicsit felülről, távolból?  Mi a különbség és hogyan használhatóak a Facebook profilok és a csoportok hatékonyan?  Melyik közösségi média platformot használd?  Hogyan tervezd meg tudatosan a megosztásaidat és vedd le ezzel a válladról annak nagy terheit?  Hányféle tartalom létezik, amellyel variálhatsz?  Hogyan tervezd meg és építs fel egy legalább 1 hónapos megosztási tervet könnyedén, lazán, hogy ne okozzon hatalmas stresszt neked az, hogy mikor milyen tartalmat tervezz.

LEGYEN AKCIÓTERVED – LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A MEGVALÓSÍTÁS FELÉ

Ezen a tréningen integráljuk az összes tudást és fűzzük fel akciótervként olyan lépésekre, melyeket a következő negyedévben fogsz tudni meglépni.  

Ezen a tréningen az énmárkaépítés minden fontos pontjából kiesszük egyénre szabva azt, ami neked fontos és irányadó, letisztítjuk a képet és kivesszük a sok sok tudás morzsából azt ami neked fontos az előbbre jutáshoz.

Átbeszéljük azt, hogyan is indul akkor a te márkád ismertetése a piaccal és hova szeretnéd becsatornázni az új embereket, milyen szolgáltatás és termék a végcél számodra.

Ez egy 100%-ban gyakorlati tréning, ahol minden képkocka összeáll és akciótervvel társul.

A 2022/23 -as évfolyam kezdési ideje: szeptember 17.

Az előző évfolyamról élmények képekben

Amit a tréning résztvevői mondtak a tréningről

"Kedves Zita Teimel hálás vagyok 🙏, hogy rád találtam 2021. decemberén. Az új energiákkal, amit a "csillagok üzentek", nagy változást hoztál az életembe, amihez minden tréning hozzájárulás volt, amit nálad végeztem el. Szenvedélyes gondoskodásoddal a szárnyukat próbálgató vállalkozó nőknek egy biztonságos és megtartó teret nyújtasz. Köszönöm 🙏🥰 Nehezen lehet megfogalmazni, mit is adott nekem ez a 6 hónap, röviden nem is tudom. Ez nem egy egyszerű marketing tréning, ahol felépíted az énmárkád, megtanulod a közösségi média tudatos használatát és hogy mit jelent az értékesítési tölcsér. Itt átmész egy mély önismereti úton. Megtudod magadról, hogy igazából ki vagy te, mi a te motivációd, a vágyad, a szenvedélyed. Egy-egy nap után még tovább dolgozik benned a sok információ, aztán szépen leülepedik, és a végén kikristályosodik az igazi küldetésed.
Szendrei-Molnár Andrea
Kineziológus
Messze felülmúlta, túlszárnyalta, meghaladta minden elképzelésünket, amit kaptunk...Az a női energia és minőség, amivel a tapasztalt tudásodat átadod az minden szinten tápláló!🙏✨ Már előre *Irigylem* 🥰a következő csoportot! 🙈💞👯
Huj Zsuzsi
Young Living illóolaj tanácsadó, az Életrevalók Program megálmodója
Pár napja, hogy elvégeztem Teimel Zita; Klub és Női Kör Vezetőknek szóló énmárka építő tréningjét: nos kijelenthetem, hogy megtanultam főzni. 😊 Természetesen képletesen fogalmazok, mert ezzel a szimbolikus cselekedettel tudom a legjobban kifejezni azt, hogy mit is kaptam az elmúlt 6 hónap során. Sok-sok marketing tréningen vettem részt évekkel ezelőtt, ahol megtanulhattam a szövegírást, a célcsoport kitűzést, a hirdetések elkészítését stb. (tehát megkaptam az alap nyersanyagokat az ételhez), de igazából nem tudtam vele mit kezdeni. Külön-külön próbálgattam a vállalkozásomban használni a tanultakat, de nem sikerült összeállítani egy egységbe. Zita tréningjén a már eddig elsajátított alapokhoz még rengeteg új információt kaptam, és végre elkészítettem saját marketing tervemet. Jól beleástuk magunkat a közösségi média útvesztőjébe is. Nagy izgalommal egyéni és csapatmunkával összeállítottuk az arculattervemet, amit továbbfejlesztve később is nagy hasznát fogom venni. Zita abban is segített, hogy egy más szemszögből tudjam nézni a vállalkozásomat, így aztán a gyenge láncszemeket is hamar megtaláltuk. Nos így sikerült „megfőznöm az ételt”, vagyis teljes mértékben összeállítani magamat, a vállalkozásomat, a médiát és mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy bátran el tudjak indulni az utamon.
Kuminka Marianna
Női Kozmikus Szépség program megálmodója

Néhány szót arról, miért tartom fontosnak ezt a tréninget:

Ezt a képzés sorozatot azért tartom fontosnak, mert női vállalkozók legnagyobb többsége, aki hozzám fordul, segítő szakmában van, spirituális, vagy ezoterikus vonalon dolgozik és azt látom, hogy nagyon nagy szükség van arra tudásra, melyet itt biztosítok.

A legtöbb segítő ugyanis háttérbe szorítja az üzleti tudatosságot és hitből, szeretetből, őszinte tiszta segítő szándékból szeretne növekedni abban az online térben, ahova bezsúfolódik a Covid óta szinte minden válallat, vállalkozás.

Ezért az történik, hogy bár értékes tudás és tapasztalat birtokában vagy, de nem jut el a híred sajnos azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége lenne rád és Te is „éhezel”, mert nincs elég vevőd.

Ezt a hidat szeretném én átívelni egy kis tudatossággal és a lehetőségek tárházának megmutatásával.

Mennyibe kerül ez a tréningsorozat?

A tréninget modulonként tudod kifizetni, melynek ára 20.000 Ft/ modul.

Ebbe az árba beletartozik maga az 1 napos képzés és adok még hozzá 2 órás csoportos mentorálást online, illetve egy FB csoportot, ahol tartjuk a kapcsolatot személyesen.