Egy különleges női kör és klubvezetői képzésre invitállak, amely nem szabályokhoz köt, hanem kitágítja a lehetőségeid határait!

Megtanítom azt, hogyan is tedd a női klubokat, közösséget saját énmárkád, szolgáltatásaid és ajánlataid szerves részévé.

Megmutatom neked az utat, hogy hogyan is tudsz úgy közösséget építeni, hogy a legtöbb kreativitást, ötletgazdagságot viszed bele a saját márkádba és ezzel tágítod a lehetőségeid határait.

Miről szól a képzés?

 
Ez egy  6 hónapos képzés, amely segít
 • követőtáborod növelésében, vevőszerzésben,
 • saját hangod megmutatásában,
 • saját egyéni termék és szolgáltatás portfóliód kialakításában,
 • saját egyéni márkád arculatának kialakításában,
 • saját egyéni márkád piacra vezetésében,
 • és új bevételi források megtervezésében.

Miért indítottam a képzést?

 • Rengeteg segítő foglalkozású kiváló szakember van az országban, aki szinte ingyen szervez eseményeket, női köröket és közben megélhetési gondjai vannak.
 • Általában a segítő foglalkozású nők nem szeretnek értékesíteni, önmagukat eladni ezért segítségre van ezen  a téren szükségük.
 • Tudjuk azt, hogy a mai digitális világban egyre nehezebb hallatni a hangunkat a vállalkozói világban ezért a közösségek építése az egyik legjobb irány, hogy eljusson üzeneted az emberekhez.
 • Egy új lehetőség kiaknázását segítjük, amely segíti a követőtábor építését, a kötődés kialakulását és a tekintély megszerzését a követők szemében.

Kinek ideális ez a képzés?

Coachok, trénerek, spirituális és ezoterikus segítő foglalkozású nők számára készült ez a tréningsorozat

Ideális annak aki most indul el az énmárkaépítés úton és szüksége van tudásra, tudatosságra, üzleti tudásra, megerősítésekre mert szeretne megspórolni éveket a vállalkozása előbbre lendítésében.

Annak is ideális, aki már tudja milyen nehéz szakmai segítség és iránymutatás nélkül énmárkát építeni, aki régebb őta próbálgatja szárnyait, építgeti saját márkáját, de nem igazán sikerült a vevőszerzés olyan mértékben, ahogyan ő szerette volna.  Sok időt és pénzt szórt már el a marketingre, de valahogy nem áll össze a kép, hogy hogyan lehetne ezt jól csinálni úgy, hogy haladjon is a hajó előre.

Hogyan építettem fel ezt a képzést?

Havi 1 alkalommal 6 órás tréning Budapesten. 

Havi 1 online csoport mentorálás, ötletelés, brainstorming, kérdések-válaszok az aktuális havi témában. 

Heti rendszeres kérdezz-felelek lehetőség, gyakorlati kivitelezési lépések zárt Facebook csoportban

Minden online tréning felvételének utólagos megosztása amennyiben nem tudtál részt venni rajta.

BÓNUSZ: a képzést elvégzett klubvezetők számára networking és bemutatkozási lehetőséget biztosítok a Feminakadémián, és vagy  800+ fős vállalkozó női közösségben és a Feminakadémia  további közösségeiben.

FONTOS:

 1. A KÖVETKEZŐ 6 MODUL KÜLÖN – KÜLÖN IS LÁTOGATHATÓ, AMENNYIBEN ÚGY GONDOLOD, HOGY NEM MINDEN TUDÁSRA VAN SZÜKSÉGED AZ AJÁNLATBÓL.
 2. AZ IDŐPONTOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK ÉS KERETET ADNAK A KÉPZÉSNEK, DE RUGALMASAN MÓDOSÍTHATÓK, HA A JELENTKEZŐK SZÁMÁRA MÁS IDŐPONTOK MEGFELELŐK.

A képzési modulok témái:

Önmagad definiálása, saját egyedi hangod megtalálása

KI VAGY TE? MIT MONDJ MAGADRÓL? MIT MONDJ HA TÚL SOK VÉGZETTSÉGED VAN ÉS MIT MONDJ HA KEVÉS DE VAN SZERZETT TAPASZTALATOD VALAMIBEN? MIBEN VAGY A LEG HITELESEBB MÁSOK SZÁMÁRA? MI AZ ERŐD? MI AZ ESZENCIÁD, AMIT EL LEHET MONDANI AKÁR 2 MONDATTAL IS, AMIKOR BEMUTATKOZOL. HOGYAN MUTASD BE MAGAD ÚGY, HOGY AZT MEG IS ÉRTSÉK?

1.ALKALOM: Önmagad definiálása, saját egyedi hangod megtalálása

DÁTUM: 2022. SZEPTEMBER 10 SZOMBAT A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 10-16 ÓRA

Célcsoportod, ideális vevőid definiálása, tudatos kommunikáció tervezése

KINEK LEHETSZ TE HITELES AZZAL A TUDÁSSAL, TAPASZTALATTAL ÉS BÖLCSESSÉGGEL, AMI NEKED VAN? KINEK NEM LEHETSZ HITELES, MERRE NE MENJ, HOGY NEHOGY BOMBÁRA LÉPJ. MILYEN CÉLCSOPORT AZ AKIBE ÉRDEMES FEKTETNED? HOGYAN SZÓLITSD MEG A VEVŐIDET? HOGYAN FIGYELNEK RÁD FEL JOBBAN? MIT MONDJ, HOGY MEGHALLJÁK AZT AMIT SZERETNÉL? HOL ÉRHETD EL AZ IDEÁLIS VEVŐIDET?

2. ALKALOM: Célcsoportod, ideális vevőid definiálása, tudatos kommunikáció tervezése

A KÉPZÉS NAPJA: 2022. A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 10-16 ÓRA

Klub, női kör indítása és működtetése a célcsoport számára

A klubokat vagy női köröket nem kell hogy önkéntes alapon fizetés nélkül szervezd, hiszen értéket adnak és gyönyörűen be lehet építeni egy értékesítési tölcsérbe őket, amely a saját márkádat építi majd. Az értékesítési tölcsér építéséről, a termékajánlatok kialakításáról szól ez a következő tréning, amely segít abban, hogy tágítsd saját határaidat és felfedezd mi minden lehetséges még azon felül, mint amire Te eddig valaha gondoltál.

3. ALKALOM: Klub, női kör indítása és működtetése a célcsoport számára

A KÉPZÉS NAPJA: 2022. MÁRCIUS 26. A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 9-15 ÓRA
KATTTINTS TOVÁBB

Készítsd el profin és könnyedén saját vállalkozásod grafikai arculatát és reklám kommunikációját

Ha már megvan mit árulsz, milyen terméked vagy szolgáltatásod van, akkor arról hírt kellene adni a közösségi médiában. Nos itt kulcskérdés az, hogy milyen profi az arculatod, milyen minőségi megosztásokkal vagy jelen. A közönség ugyanis 1 mp alatt ítél meg. Nagyon szereti a közönség az értékes gondolatokat, az idézeteket, a terméktapasztalatokat, de főleg akkor figyelnek fel rád, ha következetes vagy és egységes az arculatoddal. Ezen a tréningen megtanítom az arculatépítés legfontosabb elemeit, és konkrétan azt, hogyan is tudod a saját grafikai anyagaidat pillanatok alatt elkészíteni alacsonyan tartva a költségeidet, és, hogy ne kelljen grafikushoz fordulni.

4. ALKALOM: Készítsd el profin és könnyedén saját vállalkozásod grafikai arculatát és reklám kommunikációját

A KÉPZÉS NAPJA: 2022. ÁPRILIS 23. A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 9-15 ÓRA
KATTTINTS TOVÁBB

Tervezd meg tudatosan közösségi média megjelenéseidet

A legtöbb vállalkozónak hiányzik az a tudatosság, hogy mit, mikor üzenjen a közösségi médiában. A legtöbben célcsoport definiálás hiánya miatt, csak általános érvényű igazságokat osztanak meg, amelyet szépen a közönség benyel, elfogad, de semmi reakció nincs rá. De vajon hogyan néz ki a közösségi médiás megosztások világa egy kicsit felülről, távolból? Mi a különbség és hogyan használhatóak a Facebook profilok és a csoportok hatékonyan? Melyik közösségi média platformot használd? Hogyan tervezd meg tudatosan a megosztásaidat és vedd le ezzel a válladról annak nagy terheit?

5. ALKALOM: Tervezd meg tudatosan közösségi média megjelenéseidet

A KÉPZÉS NAPJA: 2022. MÁJUS 21. A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 9-15 ÓRA
KATTTINTS TOVÁBB

Online és offline eseményszervezések világa és lehetséges platformjai

Ha már minden korábbi témában erősítést, tudatosságot szereztél, akkor jöhet az eseményszervezés világa, tudás és tapasztalat. Itt gyűjtheted a magabiztosságodat, meghallgathatod a lehetséges buktatókat és betekintést nyerhetsz az online eseményszervezés és platformok világába. Megismerkedhetsz az online értékesítési és regisztrálási lehetőségekkel, az email automatizálás folyamatával egyszóval minden apró részlettel, amely ahhoz segít, hogy bármikor képes legyél magadnak eseményt szervezni és jegyet eladni online is.

6. ALKALOM: Online és offline eseményszervezések világa és lehetséges platformjai

A KÉPZÉS NAPJA: 2022. JUNIUS 18. A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 9-15 ÓRA
KATTTINTS TOVÁBB

Ez a 6 hónapos képzés havi 20.000 Ft-os elköteleződéssel jár.

A képzési díjat havi részletekben tudod fizetni a Feminakadémia webshopjában.

Időpont egyeztetésre szeretnél jelentkeznia messenger csoportba? Írj nekem!

kapcsolat@teimelzita.hu

Aki ezt a 6 hónapos képzést tartja:

Teimel Zita a FEMINAKADÉMIA alapítója, vállalkozó nők mentora, üzleti coach, marketing tanácsadó.

25 éve aktívan benne van az üzleti életben, a vállalkozás fejlesztésben és saját márkák kiépítésében is.

Saját vállalkozását és önmagát is aktívan építő nő, befektetőként, özvegyen maradt édesanyaként azt a küldetést teljesíti, hogy segítsen minél több nő számára a saját kibontakozásában, saját hanga hallatásában és az önkifejezésben.

Bővebben Teimel Zitáról: www.teimelzita.hu

Kérdésed van? Írj nekem!

kapcsolat@teimelzita.hu