Klubok, női körök vezetése, mint a márkaépítés egyik eszköze – online előadás 2022.01.24.

INGYENES ONLINE WEBINÁRIUM
TEIMEL ZITÁVAL

EZ A WEBINÁRIUM MÁR CSAK FELVÉTELRŐL NÉZHETŐ MEG.

Érdekel a téma engem.  

Szeretném kérni a 2 órás webinárium felvételét e-mailben.

A WEBINÁRIUM TARTALMÁBÓL:

KLubok, női körök mindig is voltak és lesznek és megtartóerőt és támaszt és sok sok értéket tudnak adni  mindazoknak, akiknek szólnak.  A közösség teremtés a mai világban egy fontos kezdeményezés, hiszen sokkal könnyebb közösségben fejlődni, mint magányosan.

A közösség építésnek azonban van további előnye is, hogy erős pillére lehet egy márkaépítési folyamatnak, hozzájárulhat a saját vevőszerzéshez amennyiben jól van alkalmazva és tudatosan van felépítve a szolgáltatás portfóliód.

Hogyan lehetne a klubok, női körök alapítását és vezetését egy kicsit tudatosabban csinálni és nem csupán önkéntes munkában, idő és sok energia befektetéssel küldetésként működtetni?

Hogyan lehet elérni azt, hogy a klub vezetése ne egy önkéntes munka legyen, ahol önmegvalósítási szándékkal rengeteget dolgozol, de anyagilag sehogysem áll össze a kép, hogy megtérüljön neked ez a folyamat?

Hogyan lehet a klubok, női körök vezetését beépíteni saját szolgáltatás piramisodba és természetes integrált részévé tenni ajánlataidnak?

Hogyan lehetne a női körök vezetését használni saját énmárkád erősítésére és építésére?

Ez az online előadás ilyen fontos kérdésekre fog neked választ adni.

Tarts velünk, ha Te is gondolkozol abban, hogy közösséget építs és et nem csupán a Facebookon szeretnéd kivitelezni, hanem élőben is.

TIPPEK, PRAKTIKÁK, MEGVALÓSÍTÁSI ESZKÖZÖK, AZ ÉNMÁRKA ÉPÍTÉS FOLYAMATÁNAK BEMUTATÁSA.

HALLASD A HANGOD SAJÁT  KÖRBEN ÚGY, HOGY KÖZBEN TERMÉSZETES, HITELES, ÖNAZONOS ÉS MEGGYŐZŐ VAGY!

HA MÁR ELJUTOTTÁL SZAKMAI FEJLŐDÉSED EGY OLYAN PONTJÁRA, HOGY INSPIRÁLÓVÁ, TANÍTÓVÁ, KEZDEMÉNYEZŐVÉ, SEGÍTŐVÉ VÁLTÁL, AKKOR MOST OLYAN GYAKORLATI TUDÁS VÁR ITT RÁD, AMELYET NEM TANÍTANAK AZ ISKOLÁBAN ÉS AMELY SEGÍT NEKED SOKKAL TUDATOSABBAN ÉPÍTSD KARRIEREDET, PRAXISODAT.

A TRÉNING HOSSZA: 2 óra

Várlak szeretettel, ha szeretnél nyitni, más lehetőségeket is megismerni a közösségépítéshez.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük