Közösségi média blogoldal

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a közösségi médiában való eligazodás és növekedés segítése érdekében.

Azért tartom ezt a kérdést fontosnak, mert manapság már mindenki az online térbe szorult és ha ott nem vagy éber és nem vagy tudatos, akkor nagyon nehéz dolgod lesz láttatni magad és hallatni a hangodat.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA - VIDEO SOROZAT 1. RÉSZ

Hogy milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat az elinduláskor, erről szól most neked ez a videóm.

Látom a hozzám forduló vállalkozó nőkön, hogy teljesen el vannak veszve a közösségi média világában, frusztráltak és időhiányban szenvednek.  Azt is gyakran tapasztalom, hogy bár naponta tömik a közösségi média oldalakat tartalommal, sokan keseregnek, hogy egyáltalán nincs reakció a közönség oldaláról és nincs értelme a munkának.

Ezt a kérdést járom most körül hogy tudd mi történik a színfalak mögött.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA - VIDEO SOROZAT 2. RÉSZ

A Facebook már régen nem az a platform, mint ami 10 évvel ezelőtt volt.  Hiába gyártod tonna számra az értékes megosztásokat, sajnos csak a töredéke  követőtáborodhoz juttatja el üzeneteidet.  Viszont figyel aktivitást, közösség mozgást és visszajelzéseket, ezért ha jó a megosztásod és sikerül egy kis közösség résszel megkedveltetned a bejegyzésedrt, akkor ő nyit neked újabb kapukat és megmutat téged több embernek.

Erről mesélek most neked, mert fontos, hogy megértsd.

FACEBOOK TEMATIKUS KÖZÖSSÉGEIM, MELYEKHEZ CSATLAKOZHATSZ:

KÖZÖSSÉGI MÉDIA - VIDEO SOROZAT 3. RÉSZ

Hogyan lehet mégis nőni, több vevőt szerezni és közösséget építeni?

Úgy, hogy együtt táncolsz azzal, ami az algoritmusok számára fontos és értékes, magyarul megteszed amzt, amit ők értékelnek.

Hogy mi mindent lehet tenni?

Erről mesélek neked most a videoban. 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA - VIDEO SOROZAT 4. RÉSZ

És mi az amit én kiterveltem arra, hogy egy kicsit etessük az algoritmusokat és segíthessünk mindenkinek növekedni gyorsabban és könnyebben?

Hát azt, hogy növekedjünk együtt egy közösség erejével.

Élvezzük a közösségi támogatás hátszelét.

LÉtrehoztam ezért egy zárt klubot, ahol minden tag vállalja, hogy egymást a közösségi médiában segíti, like-olja, megjegyzéseket tesz neki és ha tetszik megosztja a bejegyzést.

Miért lesz ez együttesen mindenkinek jó?

Mert mindkét oldalt figyelik az algoritmusok: azt is, ha Te kommentelsz és azt is ha téged kommentelnek.

Próbáljuk ki milyen ajándéka van a közösség erejének!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

On Key

Related Posts

Az online kurzuskészítés alapjai-blog

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 7 RÉSZES VIDEO MINI TRÉNING Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos kérdést, melyet érdemes feltenned magadnak akkor, ha szeretnél valaha passzív bevételt teremteni tudásoddal. Az online kurzuskészítésben gondolkodni ugyanis annak érdemes, aki szeretné kiterjeszteni elérését városhatáron, akár országhatáron is túlra és automatizálni az értékesítést azzal, hogy előre gyártott modulokat készít utólagos megvásárlásra. Az online kurzuskészítés ajándéka, hogy egyszer dolgozol vele és utána évekig tudja hozni neked a bevételt. Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor hallgasd meg a következő rövid videóimat a témát egy kicsit jobban kibontva.   ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 1. RÉSZ https://youtu.be/E73zejQp08k

A weboldal készítés alapjai-blog

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos témát, melyet figyelembe kell venned, ha weboldalt tervezel. Sokan csak úgy, mindeféle stratégiai tervezés nélkül beleugranak a weboldal készítésbe és csodálkoznak, hogy magában a weboldal nem hoz nekik látogatókat. A weboldalakat sokféle céllal lehet hasznodra fordítani a későbbiek során, ezért jó, ha tájékozódsz arról, hogy milyen választási lehetőségeid vannak. WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – LEGGYAKRABBAN ELKÖVETETT HIBÁK https://youtu.be/RGmkr90liJI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NAGYON SOKBA KERÜL.  Akkor is ha profin van összerakva és akkor is ha nincs jól megtervezve.  A különbség annyi lesz hosszú távon, hogy a profin összerakott oldalak hoznak neked látogatót, vevőt, a fapados

Közösségi média blogoldal

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a közösségi médiában való eligazodás és növekedés segítése érdekében. Azért tartom ezt a kérdést fontosnak, mert manapság már mindenki az online térbe szorult és ha ott nem vagy éber és nem vagy tudatos, akkor nagyon nehéz dolgod lesz láttatni magad és hallatni a hangodat. KÖZÖSSÉGI MÉDIA – VIDEO SOROZAT 1. RÉSZ https://youtu.be/d_kfLMRyg8g Hogy milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat az elinduláskor, erről szól most neked ez a videóm. Látom a hozzám forduló vállalkozó nőkön, hogy teljesen el vannak veszve a közösségi média világában, frusztráltak és időhiányban szenvednek.  Azt

BUSINESS START 101 – Hogyan indítsd el vállalkozásodat 2021-ben?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a vállalkozás indításával kapcsolatban. Nincs szükséged bojongásra, itt egy helyen ha haladsz lefele az oldalon, akkor egymásra épülő fontos információkat találsz. Állj meg egy pillanatra most és mélyedj el az ingyenesen hozzáférhető tudáshoz, hogy segíthessek neked abban, hogy  jól indulj el, jó irányba menj, átgondolj nagyon fontos dolgokat, melyekre magadtól nem gondoltál.  Szánj rá időt, hogy képezd magad a leg alapvetőbb dolgokban, hogy stabilabban tudj építkezni! https://youtu.be/V3t7yctBJ1I Ebben a videómban beszélek arról a változásról, ami végigment a gazdasági világban és arról, hogy hogyan kell ehhez jól aklimatizálódni. Az