MENTORHÁZ PROGRAM

VAN EGY ÖTLETED DE NEM TUDOD HOGYAN LEHETNE PROFIN MEGVALÓSÍTANI?

Akkor tarts velem, segítek neked benne!

Fogom kezed, ott vagyok minden fontosabb lépésnél, terelgetlek, és mutatom az utat a következő lépcső megtételéhez.

Nyitogatom az ajtókat előtted, amiket eddig nem is vettél észre és rámutatok olyan ajtókra, melyeken nem érdemes bemenni, mert idő és pénz pocsékolás lenne belőle.

AZ ÖTLETED MEGVALÓSÍTÁSÁNAK MIND A 4 SZAKASZÁBAN TUDOK NEKED SZAKMAI SEGÍTSÉGET NYÚJTANI:

Tudlak segíteni stratégiai tanácsokkal, megoldási praktikákkal, ötletekkel, kreativitásommal, világlátásommal és tapasztalatommal, az értékesítésben szerzett tudásommal, online értékesítési üzleti modellekkel, közösségi média stratégiákkal, kapcsolatrendszeremmel, technikai lebonyolításhoz szükséges szakemberekkel, és ha az ötletedet különlegesnek találom, akkor saját közösségeimen belül színpadot és reklámfelületet is tudok adni neked.

Egy példa ötlet születésére a MENTORHÁZ PROGRAMON belül:

A KLUB és NŐI KÖR VEZETŐI tréningsorozat részvevőjeként Huj Zsuzsiban – www.hujzsuzsanna.hu –  megszületett a vágy, hogy fiatalokat segíthessen abban, hogy ne kallódjanak el, legyenek életrevalók és bontakoztassák ki a legjobb önmagukat mindjárt a felnőtt életük kezdetén.

Nagyon tetszett az ötlet nekem és egyből tudtam vele rezonálni, hiszen nekem is 20 éves lányom van és láttam azt a vergődést, amit ő átélt mivel nem volt olyan közösség körülötte soha, amely inspiráló lett volna.

Elkezdődtek a közös  ötletelések és már nagyon sokat haladtunk előre a közös tervezéssel. 

Hamarosan a 3. fázisba érkezünk, megvan a program, amit kínálunk, készül a weboldal és a podcast csatorna, a profi  arculat és közösségi média kommunikáció is.  

Itt tartunk most… ez lett az ötletből, ami néhány hónapja megfogant:

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A MENTORHÁZ PROGRAMRA?

Mivel egy ilyen együttműködéshez nem elég az 1 órás személyes tanácsadás, hanem az egész folyamatnak részese kell, hogy legyek teljes ráhangolódással, ezért ilyen projektet csak évente max 4 alkalommal tudok 1 projektet befogadni. 

Ezért úgy tervezem, hogy minden negyedévben 1x újhold napján megnyitom a kaput és jelentkezhetsz profin átgondolt terveddel nálam meghallgatásra.

A KÖVETKEZŐ MEGHALLGATÁS NAPJA: SZEPTEMBER 25.

Aznapra lehet kérni időpontot a projekt bemutatására.  Amennyiben jelentkezel, akkor kapsz tőlem egy időpontot és egy zoom linket és 30 percet arra, hogy bemutasd projektedet én pedig kérek 30 percet, hogy feltehessem kérdéseimet neked.

JELENTKEZNI LEHET: kapcsolat@teimelzita.hu e-mail címen

FONTOS! AJÁNDÉK, BÓNUSZ!

Tegyél meg mindent azért, hogy minél összeszedettebben és átgondoltabban prezentáld nekem projektedet!

Érd el azt, hogy érzelmileg én is kötődjek hozzá, mert akkor megnyílhatnak a kapuk ahhoz, hogy sokkal többet tegyek a projektedbe, mint az értékes  szakmai tanácsaim.  Van lehetőségem arra, hogy kapcsolatokat ajánljak neked, finanszírozásban közösen ötleteljünk, együttműködő partnereket keressünk együtt, és kihasználjuk az erejét annak a támogató közösségnek, aki mögöttem van.

Úgyhogy hajrá 🙂 Ügyes légy! Gondold jól át a prezentációdat és élj a lehetőséggel, amit ajánlottam!