VAJON TE MELYIK PÉZTÍPUSBA TARTOZOL?

VAJON TE HOGYAN VISZONYULSZ A PÉNZHEZ?

Tudd meg, hogyan is került 2 sikeres vállalkozó életútjára az üzleti célok és eszközök mellett az energiák, a spiritualitás és az érzelmek megismerése?

Hallgasd meg mi mindent tanultunk az úton a pénzről és az ahhoz kapcsolható érzelmekről?

Ismerd meg a 6 fő pénztípust és az ő beazonosítható működésüket.

Definiáld önmagad a 6 féle pénztípus szemszögéből és tudd meg hogyan lehet másként mis működtetni a pénz áramlását annál, ahogyan eddig tetted.

Iratkozz fel az ingyenes webináriumra és hallgasd meg mit is tudunk mi a témáról neked mondani.

A webinárium helye: kényelmesen a saját nappalidban, vagy a választott helyszínen.
Időpontja: Rugalmasan választva akkor amikor neked alkalmas

A regisztráció után ugyanis kapsz egy linket emailben, amelyre kattintva bármikor meghallgathatod a webináriumot.

( Csak arra figyelj, hogy az első visszaigazoló e-mailt, amit küldünk, azt mindenképp húzd magadnak be a bejövő fiókodba a promóciós vagy a spam mappából, amelynniben oda landol majd!)

Néhány szó a webinárium házigazdáiról:

www.teimelzita.hu

“A tudás ami a fejemben van, nem csak elméleti, hanem gyakorlati, a hús vér vállalkozói világból ugyanis 15 évig nemzetközi vállalkozást építettem és sikeres franchise rendszert hoztunk létre.”

“A pénzről és a sikerről nem csak olvastam, hanem 2008-ban a cégünk eladása után meg is tapasztalhattam a financiális szabadságot és a gazdag emberek világát.”

“Része voltam az egyik legnagyobb amerikai marketing szakember Alex Mandossian mentor csapatának 2 évig.”

“Kijártam T.Harv Eker A Milliomos Elme titkai című bestseller könyv írójának elit képzését, melyen a világ legsikeresebb szakértői vezettek be a működő stratégiák világába.”

“A külföldön szerzett tudásomat saját projektek elindításával, márkaépítési tanácsadás, karrierépítési mentorálás és saját online marketing rendszerek építésén keresztül kamatoztatom. Nem csak beszélek arról, amit tudok, hanem csinálom is!”

https://peterjonesmagic.com/home/

“15 éve foglalkozom lakáskiadással itt Budapesten. Sydneyben és Malagában is van tapasztalatom rövidtávú kiadásban, amit saját magam építettem fel.

Üzleti tanácsadással és ingatlan tanfolyamokkal is foglalkozom, és 2 havonta tartok előadásokat, Airbnb, lakás kiadásról, lakás hitelekről.

A 7 éves fiam inspirált, hogy gyerek könyveket is írjak és így azt is szenvedéllyel csinálom.

A Libri, a Bookline , a Líra és az Anima könyvesboltokban kaphatóak a könyveim.

“Nehéz ma eligazodni a pénz világában. Amit gyermekkorunkban láttunk, hallottunk a pénzről az mára már nem támogat bennünket. Már nem az a világ van, amit a szüleink éltek, nincs már meg az a biztonságot adó rendszer, amelyben nyugodtan hátra dőlhetünk és várhatjuk a nyugdíjat. Férfiakat is sok kihívás elé állít a pénz teremtése, nem beszélve a nőkről.
A legtöbb ember nem vállalkozó szülők gyermeke és nem kapott kiképzést arra, hogy a mai gazdasági helyzetben hoygan is kellene egészségesen állni a pénzhez és hogyan is lehetne áramoltatni azt.
Ehelyett maradnak a félelmek, a botladozások a nagy veszteségek és csak kevés ember jut el oda, hogy azt a pénzt amit mindezek ellenére meg tudott teremteni, azt meg is tudja tartani!
Ezért van nagy szükség arra, hogy beszéljünk a pénzről és ne tabuként tekintsünk rá!

Gyere velünk, hallgass meg mindent, amit csak tudsz a témával kapcsolatban, hogy magabiztosabban navigálj a pénz tengerén, jobban hallgass belső hangodra, megérzéseidre, állj el saját magad elől, a pénzteremtésed útjából!”