Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

 

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

 

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

 

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

 

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

TEIMEL ZITA karrierépítési tanácsadó, tréner, coach és saját önfejlődési útját járó befektető és vállalkozó véleménye PETER JONES pénzügyi családállításával kapcsolatban:

Nap
Óra
Perc
Mp

A WORSHOP IDŐPONTJA: 2021. NOVEMBER 27.

HELYSZÍN: ÖNFEJLESZTŐK HÁZA BUDAPEST 

A WORKSHOP IDŐTARTAMA: 10-18h

A RÉSZTVEVŐK MAXIMUM LÉTSZÁMA: 15 FŐ

Néhány szó a pénzügyi családállítás házigazdáiról:

www.teimelzita.hu
www.feminakademia.hu

20 évig dolgoztam márkaépítésben, nemzetközi kereskedelmi vonalon és nagy vállalkozást építettünk, amelyből később részvénytársaság lett.  Megtapasztaltam a pénzteremtés minden fáradsággal teli módját és az összes félelmét az elvesztéstől.  Tudom milyen kitörni a saját mintáimból és másként csinálni, mint ahogyan azt otthon láttam.  Tudom milyen érzés ellökni a pénzt magamtól, mert nem vagyok még készen a befogadására.  Tudom mit jelent bűntudattal élni azért, mert nekem van és másoknak nincs és megértem azokat, akik a hozott negatív nézőpontjaik miatt topognak egy helyben és nem mernek jobban élni, pedig szeretnének.  Rengeteg féle vélemény, gondolat, érzés kapcsolódik a pénzhez, amelyről sokszor nincs is tudomásunk.  Ezek a gondolatok, érzések viszont saját utunkba állnak és miattuk nem tudunk előbbre lépni egzisztenciálisan.  Ezért nagyon fontos, hogy ne csak olvassunk a témáról és ne csak az elménkkel értsük meg a dolgokat, hanem amit megértettünk, azt át is tudjuk érezni, és transzformálni magunkon.  Ebben szeretnélek segíteni és ezért kezdeményeztem ennek a workshopnak a megtartását Peter Jones-al.

“15 éve foglalkozom lakáskiadással itt Budapesten. Sydneyben és Malagában is van tapasztalatom rövidtávú kiadásban, amit saját magam építettem fel.

Üzleti tanácsadással és ingatlan tanfolyamokkal is foglalkozom, és 2 havonta tartok előadásokat, Airbnb, lakás kiadásról, lakás hitelekről.

A 7 éves fiam inspirált, hogy gyerek könyveket is írjak és így azt is szenvedéllyel csinálom.

A Libri, a Bookline , a Líra és az Anima könyvesboltokban kaphatóak a könyveim.

Spirituális fejlődésem meghatározó élményi voltak a kineziológiai tanulmányaim, a Borisz Zolotov által tanított belső érzékelés fejlesztésére irányuló módszer, amely módszert alkalmazta és fejlesztette Gattyán György is a legmagasabb szintre és segítségével Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozójává vált 6 év alatt.

A pénzügyi családállítás módszerét azért fejlesztettem ki, mert szeretnék segíteni a vállalkozóknak abban, hogy ne csak álmodozzanak a pénz teremtéséről, hanem be is tudják azt vonzani, képesek legyenek hallgatni saját belső intuíciójukra és beengedni a bőséget amikor annak itt az ideje.

https://peterjonesmagic.com/home/

KÉRDÉSED VAN? KÜLD EL NEKÜNK A KAPCSOLAT@TEIMELZITA.HU E-MAIL CÍMRE

Ha szeretnéd megtudni hogyan gondolkozunk a pénzteremtéssel kapcsolatban, akkor figyelmedbe ajánlunk 2 további videót a témában.

Mi az a pénzügyi ujjlenyomat T. Harv Eker A milliomos Elme Titkai című bestseller könyv milliárdos sikervállalkozó tanítása alapján?

6 féle pénztípus avagy milyen 6 féle karaktert különböztet meg Peter Jones a pénzhez való hozzáállás alapján?

KÉRDÉSED VAN? KÜLD EL NEKÜNK A KAPCSOLAT@TEIMELZITA.HU E-MAIL CÍMRE