Egy gyakorlatokkal teli 2 napos tréningre invitálunk amely megtanít téged befele figyelni, érzékelni, kapcsolódni az érzéseidhez, és eszközöket ad ahhoz, hogy elállj a saját utadból és ne tudd többé akadályozni a pénz és a bőség áramlását az életedben.

Hallgasd meg mit mondanak a trénerek a 2 napos tréningen tanultakkal kapcsolatban:

Mi fog történni a tréningen?

Az 1. napot gyakorlatokkal raktuk tele, mozgásban lesz az energia, tele lesz érzékelés gyakorlással és felismerésekkel:

Lesz pénzügyi családállítás mindenkinek.

 

Mi? Családállítás? Pénzzel kapcsolatban?  Igen!

 

Ha már voltál családállításon, akkor tudod, hogyan működik.  Ha még nem voltál, akkor megtapasztalhatod azt az energiát, amely körülötted van a pénz áramlással kapcsolatban.  Ha eddig csak hallottál róla és az elméddel tudtál dolgokat, akkor most meg is tapasztalod azt, amit a tér és a tér energiája mutat meg neked.  Nagyon izgalmas és érdekes módja ez annak, hogy ráláthass arra, hogy a körülötted levő legfontosabb emberek hogyan hatnak a te életedre és a bőség áramoltatásának képességére.  Kihagyhatatlan élmény.

A 2. napon összegezzük mindazt, amit felismertél az 1. napon, és

hozzáteszünk még egy csomó olyan felismerést, amely még ki fog bújni a bokorból és kiteszünk mindent a saját asztalodra, hogy ott ki lehessen tekerni minden egyes erőt, amely hat rád, az erőközpontjából.

 

Itt nem csak elmondó emberek vannak, akik töményen ontják majd az okosságokat és neked egyedül fel kel dolgoznod a hallottakat.

 

Ennek a tréningnek a célja nem csak a felismerés, hanem az is, hogy hogyan tudsz a felismeréseidet felhasználni arra, hogy a téged hátráltató erőkből támogató erőket teremts.

Néhány szó a webinárium házigazdáiról:

www.teimelzita.hu

“A tudás ami a fejemben van, nem csak elméleti, hanem gyakorlati, a hús vér vállalkozói világból ugyanis 15 évig nemzetközi vállalkozást építettem és sikeres franchise rendszert hoztunk létre.”

“A pénzről és a sikerről nem csak olvastam, hanem 2008-ban a cégünk eladása után meg is tapasztalhattam a financiális szabadságot és a gazdag emberek világát.”

“Része voltam az egyik legnagyobb amerikai marketing szakember Alex Mandossian mentor csapatának 2 évig.”

“Kijártam T.Harv Eker A Milliomos Elme titkai című bestseller könyv írójának elit képzését, melyen a világ legsikeresebb szakértői vezettek be a működő stratégiák világába.”

“A külföldön szerzett tudásomat saját projektek elindításával, márkaépítési tanácsadás, karrierépítési mentorálás és saját online marketing rendszerek építésén keresztül kamatoztatom. Nem csak beszélek arról, amit tudok, hanem csinálom is!”

https://peterjonesmagic.com/home/

“15 éve foglalkozom lakáskiadással itt Budapesten. Sydneyben és Malagában is van tapasztalatom rövidtávú kiadásban, amit saját magam építettem fel.

Üzleti tanácsadással és ingatlan tanfolyamokkal is foglalkozom, és 2 havonta tartok előadásokat, Airbnb, lakás kiadásról, lakás hitelekről.

A 7 éves fiam inspirált, hogy gyerek könyveket is írjak és így azt is szenvedéllyel csinálom.

A Libri, a Bookline , a Líra és az Anima könyvesboltokban kaphatóak a könyveim.

A tréning helyszíne: Önfejlesztők háza

( kattints a képre közvetlen linkért)

A tréning ára: 35.000 Ft/fő/2 nap