A sikeres karrierépítéshez fontos a belső világod is!

Hiszem, hogy ha sikeres szeretnél lenni a karrieredben, ahhoz elkerülhetetlen a belső egyensúly, egy inspiráló női közösség és az üzleti tudás. Ezen az oldalamon mind a 3 témában hozok neked értékes információkat. Az üzleti tudást a www.teimelzita.hu, míg az önismereti fejlődéshez és a belső egyensúlyhoz szükséges tudást pedig a www.feminakademia.hu oldalra készítem, hiszen mindkettő az én márkám.

Sosem voltam multi cég alkalmazottja, mindig magán vállalkozást építettem,

ezért ha multinál dolgozol vagy egy nagyobb vállalat alkalmazottja vagy, akkor nem tudok neked segíteni az ottani előrejutásban.

Viszont nagyon komoly és stabil segítőd tudok lenni ha szeretnél eljönni a multi cég alkalmazotti státuszából és biztonságos alapokra szeretnél egy magánvállalkozást építeni.

“Megéltem nagy magasságokat és riasztó mélységeket az üzletépítés során……”

Saját vállalkozás építése során csak egy út van az előre!  Tudni kell hol a cél és nagyon fontos, hogy elég rugalmasak legyünk ahhoz, hogy bármilyen váratlan vagy nem váratlan eseményre határozottan és kreatívan reagáljunk.  A kreativitás a problémamegoldásban, az ötletek gyártásában, a termékfejlesztésben, a promócióban elkerülhetetlen.  Ha az megvan, akkor minden esély megvan arra, hogy a mélységekből magasságok lehessenek!  Én a pozitív gondolkodásomnak és a végtelen problémamegoldó és megoldáskereső természetemnek nagyon sokat köszönhetek.  Nehezen adom fel! Ezt tudom neked is átadni kimondatlanul a velem való együtt munka során.

“Nem megélhetési coach, tanácsadó vagyok!

Nincs tele a naptáram kliensekkel.  Nem csak tanácsadással foglalkozom, hanem saját vállalkozásaimat is építem.  Vannak saját termékek, melyeket mi fejlesztettünk és viszünk piacra, vannak cégek akik számára stratégiai tanácsadóként vagyok jelen és vannak saját befektetéseim is.  Az tanítom amit magam is hiszek és amit cselekszem és nem elméleti tudást adok tovább és osztom az észt vele.

Azokat a klienseket vállalom csak el, akik engem is inspirálnak azzal, amivel foglalkoznak vagy amibe szeretnének belevágni.

Az ügy melyet támogatok már évek óta

8 évvel ezelőtt megalapítottam a FEMINAKADÉMIA közösségi portált, ahol abban segítünk a nőknek társszerkesztő társaimmal, hogy önismereti fejlődés által erősödjenek, megtalálják saját hangjukat és bátran ki merjenek lépni vele a nagyvilágba legyen az magánélet vagy karrier színpada.

Elindítottam olyan kezdeményezést is, amely azoknak a nőknek szól, akik mások segítéséért tesznek nap, mint nap.  Fontosnak érzem, hogy legyen támogató háttere a segítőknek is, legyen hova fordulni ha arra szükség van és legyen olyan közösség, ahol minőségi kapcsolódások születhetnek.

Örök diák maradok, szeretek tanulni, fejlődni.

Folyamatosan képzem magam nemzetközi tréningeken és tagja vagyok egy világhírű online marketing szakember – Alex Mandossian- coach, mentor csapatának.

Mentoraim akiktől tanultakat ma beépítem coachingomba és tréningjeimbe:

Robert és Kim Kyosaki a Gazdag Papa, Szegény Papa című bestseller könyv írója és a Cashflow játék feltalálói.  Az ő általuk létrehozott képzési központ a financiális IQ növelését tűzte ki a világon.  Az itt kapott coaching támogatás megerősített abban, hogy egydül is boldogulni tudjak a pénzvilágban..

Cathrine Woodward Thomas Amerika egyik legcsodálatosabb tanítója, bestseller könyv írója akkor jött életembe, amikor a férjem halála után veszteségfeldolgozásban voltam. Programja nem csak abban segít hogy fel tudjuk dolgozni a múltat, hanme abban is, hogy teremteni tudjuk a vágyott jövőnket.

Claire Zammit, tréner, coach egy nemzetközi feminista mozgalom elindítója aki a Feminine Power programjával segített engem és nők százezreit a világon  abban, hogyan találjunk vissza legbelső erőforrásukhoz és hogyan tanuljuk meg a női energetikával való teremtés módszerét.

Dr. Dain Heer az Access Consciousness társalapítója, aki tanításaival olyan nézőpontváltásra ösztönzött, mellyel végre visszavettem magamhoz teremtő erőmet, elhittem, hogy egyedül is tudok nagyot teremteni és bármi lehetségessé vált életemben.

T. Harv Eker a világ egyik legnagyobb trénere, aki segítségével megértettem, hogy egyszerre lehetünk spirituálisak is és milliomosok is. Ő volt az első aki összekombinálta a spirituális fejlődést, az érzelmi blokkoldást a siker témájával és megerősített abban, nem csak agyban kell fejlődni, hanem a lélek dolgaival is foglalkozni kell.

Alex Mandossian online marketing guru, nemzetközi speaker és tréner akinek tudása, elkötelezettsége, szenvedélye és módszerei megláttatták velem azt ami fontos a szakmában és azt is ahova nem kell tenni a fókuszt. Ő volt az, aki megerősítette szakmai alappilléreimet és kitágította a horizontot és azt a valóságképet, melyet merek álmodni magamnak. 2018-ban bekerültem az ő saját mentor csapatába, rendszeres mentortréningeken veszek részt és klienseket kapok tőle.

Dr. Joe Vitale, mentor, spirituális tanító, 55 bestseller könyv írója, a Hoopponopono módszerének elterjesztője a világban. 2018.-ban bekerültem mentor csapatába ahol személyes online tréningeket kaptam tőle és az ő általa és Alex Mandossian által kidolgozott ZERO LIMIT MASTERY 1 ÉVES MENTORÁLÁSI PROGRAM keretében segítem tudásommal az ő klienseit.

Nagyobb projektek melyekben dolgoztam:

Táplálékkiegészítők forgalmazása

Táplálékkiegészítők piacán márkaépítés 15 évig Téma: egészséges életmód, prevenció Országok: Kanada, USA, Csehország Projekt nagysága: franchise bolthálózat, 50+ üzlet, 20.000+ klubtagság, 180 féle termék saját gyártásban www.vitaland.cz

Egészségközpont piacra vezetése

Egészséggmegőrzés piacán új egészségközpont piacra vezetése Téma: Márkaismertség növelése, arculattervezés, márkastratégia Ország: Magyarország Budapest Projekt nagysága: 600 nm magánorvosi központ, 50 féle szolgáltatás, 25 orvos, www.mammutegszsegkozpont.hu

Hűségkártya kibocsátó rendszer nemzetközi piacra vezetése

Hűségkártya kibocsátó cégek piacán nemzetközi piacralépéshez márkakommunikáció tervezése Téma: márkakommunikáció újratervezése, arculatterv, weboldal készítés angol nyelven Ország: Magyarország Budapest Projekt nagysága: 1 millió + kártyahasználó, 10.000+ kártyakibocsátó, 130+ üzlettárs www.benefitbarcode.com

Női önismereti közösségi portál alapítója és aktív szerkesztője, menedzsere

Női fejlődést és tudatosságot segítő közösségi portál Téma: önismereti anyagok készítése, felkutatása, szakértők bevonása, megosztás a tagokkal – márka ötlet, kivitelezés, struktúra, tartalmi szerkesztés, szervezés, kapcsolatépítés, online kommunikáció, online értékesítés, online események és marketing kommunikáció Ország: Magyarország Budapest Projekt nagysága: 15 szakértő, 100+ írott és felvett tartalom, 4000+ követő www.feminakademia.hu

Everness Akadémia alapítója és szakmai irányítója

Az önismereti fejlődést és tudatosságot online tudásanyagok megosztásával segítő közösségi portál Téma: önismereti anyagok készítése, felkutatása, szakértők, előadók bevonása, tartalomgyártás, kivitelezés, struktúra, tartalmi szerkesztés, szervezés, automatizált értékesítési és marketing analitikai rendszer, és marketing kommunikáció, podcast csatorna készítés. Ország: Magyarország Budapest Projekt nagysága: 30 szakértő, 100+ írott és felvett tartalom, 40.000+ követő www.evernessakademia.hu

SZEREZZ MAGADNAK INGYENESEN EGY ELSŐ KONZULTÁCIÓT VELEM. HOGYAN?

Ha ezeket a lépéseket követed, akkor ingyenesen állok rendelkezésedre az első alkalommal:

Kattints a Youtube csatornámra itt a linken vagy a bal oldali képre kattintva.
Válassz ki egy videómat és nézd meg.
Ha tetszett amit hallottál, írj 1 rövid megjegyzést a video alatti comment részbe és iratkozz fel a csatornámra.
Ha ez is megvan, akkor jelentkezz itt a kapcsolati űrlapon vagy messengeren ha követőm vagy a hivatalos profilomon.