Ha van egy ötleted, melyet szeretnél megvalósítani, kivitelezni és sikerre vinni, akkor 2 lehetőséget ajánlok neked, amely több hónapos születési folyamat közösen.

(Kattints a képre a program leírásához.)

Az IRÁNYTŰ tréningsorozat több, mint egy tréning.  Inkább olyan ötletek megvalósításának menete, melyről eddig még álmodni sem mertél.

Segítek neked megtalálni saját hangodat, megtalálni ideális közönségedet, amely értékel és vásárol tőled, felépíteni profin vállalkozásod arculatát, átgondolni profin közösségi média kommunikációdat és megtervezni termék és csomagajánlataidat.

Ez a tréning a Te megszületésed folyamata egy olyan minőségben, amely önazonos, valódi és méltón tükrözi azt a kincseet, ami benned van.

A MENTORHÁZ PROGRAM egy egyedi lehetőség azok számára, akik szeretnének ötletet megvalósítani, de azt sem tudják hogyan induljanak el vele.

Lehet jelentkezni egy átgondolt prezentációval, ötlettervvel 1 évben csak 4 alkalommal és a számomra leg izgalmasabb projektet szárnyaim alá veszem.  Lehet kérni tőlem támogatást szakmailag, kapcsolatrendszerben, közösségi médiában és ha nagyon egyedi és jó az ötleted, akkor még anyagi támogatás formájában is.