Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Az alábbi eseményekbe tudsz bekapcsolódni:

Olyan témákat hozok neked, melyek a legkülönfélébb módon segítenek abban, hogy vállalkozásodat sikeresen menedzseld, több pénzt tudj teremteni, több vevőt legyél képes szerezni és önmagadról alkotott képed minél profibb, világosabb és egyszerűbb legyen.

LIVE ÜZLETI MENTORÁLÁS VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉS ÉS MÁRKAÉPÍTÉS TÉMÁBAN

MIKOR? MINDEN HÉTFŐN REGGEL 8.30-TÓL

ÁRA: INGYENES

HOL? TŰSAROKKAL AZ ÜZLETI VILÁGBAN FACEBOOK KÖZÖSSÉG

LINK A FACEBOOK KÖZÖSSÉGHEZ: 

LIVE ÜZLETI MENTORÁLÁS KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING  TÉMÁBAN

MIKOR? MINDEN KEDDEN REGGEL 8.30-TÓL

ÁRA: 2400 FT/HÓ HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ

HOL? CLICK-AND-GROW KÖZÖSSÉGI MÉDIA KLUBBAN 

A KÖZÖSSÉGHEZ CSATLAKOZÁS LEHETŐSÉGE ÉS FELTÉTELEI

ZOOM ZÁRT AJTÓK MÖGÖTTI BESZÉLGETÉSEK BEFEKTETŐI HOZZÁÁLLÁSRÓL, PÉNZ TEREMTÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL

MIKOR? MINDEN HÉTEN HÉTKÖZNAP FOLYAMATOSAN

ÁRA: INGYENES

HOL? NŐ ÉS A PÉNZ NYILVÁNOS FACEBOOK CSOPORTBAN 

LINK A NŐK-ÉS-A-PÉNZ FACEBOOK CSOPORTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSHOZ 

Tervezett 1 napos tréningjeim 2022-ben

ALAP TRÉNING – DEFINIÁLD ÚJRA ÖNMAGAD, TALÁLD MEG SAJÁT HANGOD IRÁNYTŰ ÖNMAGAD KIBONTAKOZTATÁSÁHOZ ÉS ÚJ ÖTLETEK SIKERES FELVÁLLALÁSÁHOZ

Lehet, hogy volt olyan időszak, amikor pontosan tudtad ki is vagy és hol vannak a határaid, de az élet tágulásra kényszerített.
Lehet, hogy ki kellett lépned a komfortzónádból és keresed önmagad egy teljesen idegen, új élethelyzetben.
Lehet, hogy a párod sikere téged is kiléptetett a láthatatlanságból és ez épp strasszt és megfelelést jelent számodra.
Lehet, hogy kiléptél az eddigi biztonságot adó fizetős állásodból és most kezdesz el vállalkozni és hallatni életedben először a saját hangodat.
 
Bármi legyen is az oka a változásnak, neked mindenképp a változással együtt kell tudni tágulni, és megtalálni önmagad egy új élethelyzetben.
Vajon a jelenleg megszerzett tudásoddal, tapasztalatoddal és tehetségeddel kinek és miben tudsz a legnagyobb szolgálatára lenni?
Mi a Te legerősebb miérted?
Mi az ami inspirál, motivál és amire tudsz építkezni akár hosszútávon is?
Hol vannak a Te ambícióid és hogyan képviseld önmagad mások előtt büszkén, magabiztosan és önazonosan?
Erről szól az 1 napos tréning, amelyre most invitállak.
Gyere tarts velünk erre a különleges utazásra önmagad körül és önmagad legtisztább bugyraiba azért, hogy méltón és hitelesen tudd képviselni mindazt aki vagy ezentúl bármilyen élethelyzetben vagy szerepben.
DÁTUM: 2022.MÁJUS 14. 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.

A sikeres értékesítéshez nem elég a lelkesedés és a termék vagy szolgáltatás ismerete.  Ahhoz sokkal több kell!  Meg kell tudnod találni azokat, akiknek pont arra van szüksége, amit te tudsz ajánlani.  Nem szabad arra menni, hogy jó sok pénzt fektetve a reklámozásba, majd csak valakit elér a hirdetésem, mert ez olyan lenne, mintha sörétes puskával lőnél egy sötét szobába.  Ha tudatosan szeretnél építkezni, akkor bizony szánni kell egy kis időt nem csak a célcsoportod meghatározására, hanem annak megismerésére is.  Csak akkor fogsz tudni sikeresen reklámozni, ha nagyon jól ismered a célcsoportodat és lézer pontossággal, tudatosan szólsz hozzá.

DÁTUM: 2022. JÚNIUS 18. SZOMBAT 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.

Ezen a tréningen végigviszlek azon a folyamaton, amely során megismerheted azt a folyamatot, ahogyan érdemes építkezni, a vevőszerzés során.  Meg fogom tanítani neked azt, hogyan lehet folyamatosan növelni, erősíteni a kötődést a vevőid és közted és ezt milyen módon tudod tudatosan megtervezni termékajánlataiddal.  Segítek abban is, hogy legyen meg az első saját értékesítési tölcséred konkrét ajánlatokkal, amelyekkel el is tudsz indulni.  Nem csak elméleti tudást osztok meg, hanem a gyakorlati kivitelezésben is segítségedre leszek.  A cél, hogy ne csak egyetlen ajánlatod legyen, hanem építkezz és légy sokszínű a vevőknek kínált megoldásaiddal.  Kreativitásommal és ötletgazdagságommal, no meg persze igen nagy tapasztalatommal nyitogatok neked olyan ajtókat, melynek létezéséről nem is tudtál eddig.

DÁTUM: 2022. ÁPRILIS 24. 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.

Ha már megvan mit árulsz, milyen terméked vagy szolgáltatásod van, akkor arról hírt kellene adni a közösségi médiában.  Nos itt kulcskérdés az, hogy milyen minőségi megosztásokkal vagy jelen.  Nagyon szereti a közönség ugyanis az értékes gondolatokat, az idézeteket, a terméktapasztalatokat, de főleg akkor figyelnek fel rád, ha szép képekkel kombinálod megosztásaidat.  Itt viszont óhatatlanul bejön a képbe a kérdés, hogy hogyan is tudod saját megosztásaidat elkészíteni.  Ha még sosem készítettél saját grafikai anyagot és nem is vagy kreatív, akkor is van megoldás arra, hogy alacsonyan tartsd a költségeidet, ne kelljen grafikushoz fordulni és mégis profi anyagaid lehessenek.  A kisvállalkozók számára ugyanis olyan csodálatos és felhasználóbarát applikációk léteznek, melyek arany tálcán kínálnak neked előre profin megtervezett grafikai sablonokat, melyeket neked csak színben és szövegezésben kell módosítanod.

DÁTUM: 2022. MÁJUS 22. 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.

A legtöbb vállalkozónak hiányzik az a tudatosság, hogy mit, mikor üzenjen a közösségi médiában. A legtöbben célcsoport definiálás hiánya miatt, csak általános érvényű igazságokat osztanak meg, amelyet szépen a közönség benyel, elfogad, de semmi reakció nincs rá.  De vajon hogyan néz ki a közösségi médiás megosztások világa egy kicsit felülről, távolból?  Mi a különbség és hogyan használhatóak a Facebook profilok és a csoportok hatékonyan?  Melyik közösségi média platformot használd?  Hogyan tervezd meg tudatosan a megosztásaidat és vedd le ezzel a válladról annak nagy terheit?  Hányféle tartalom létezik, amellyel variálhatsz?  Hogyan tervezd meg és építs fel egy legalább 1 hónapos megosztási tervet könnyedén, lazán, hogy ne okozzon hatalmas stresszt neked az, hogy mikor milyen tartalmat tervezz.

DÁTUM: 2022. JUNIUS 12. 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.

Ezen a tréningen betekintést adok a nagy képbe, milyen választási lehetőségeid vannak akkor, amikor online vagy élő eseményszervezésben gondolkodsz.

Elmondom a lehetséges buktatókat és betekintést nyerhetsz az online eseményszervezés, tudásmegosztási platformok világába.

Megismerkedhetsz az online értékesítési és regisztrálási lehetőségekkel, az email automatizálás folyamatával egyszóval minden apró részlettel, amely eszközt ad a kezedbe ahhoz, hogy több emberhez eljusson ötleted, üzeneted, tudásod.

DÁTUM: 2022. JUNIUS VÉGE. 10-16 ÓRA 
HELYSZÍN: MENTAL ANGEL GARDEN BUDAPEST 13. KERÜLET RÓZSAFA U. 2.