A weboldal készítés alapjai-blog

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos témát, melyet figyelembe kell venned, ha weboldalt tervezel.

Sokan csak úgy, mindeféle stratégiai tervezés nélkül beleugranak a weboldal készítésbe és csodálkoznak, hogy magában a weboldal nem hoz nekik látogatókat.

A weboldalakat sokféle céllal lehet hasznodra fordítani a későbbiek során, ezért jó, ha tájékozódsz arról, hogy milyen választási lehetőségeid vannak.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - LEGGYAKRABBAN ELKÖVETETT HIBÁK

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NAGYON SOKBA KERÜL. 

Akkor is ha profin van összerakva és akkor is ha nincs jól megtervezve. 

A különbség annyi lesz hosszú távon, hogy a profin összerakott oldalak hoznak neked látogatót, vevőt, a fapados és rosszul átgondolt oldalak semmit. 

A mai adásban a legtipikusabb hibákat fogjuk neked bemutatni márkaépítés szempontjából és technikai megoldások tekintetében. 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - FÓKUSZBAN A SZÉPSÉGGEL KAPCSOLATOS WEBOLDALAK

Szeptember 1.-én a fókuszban a SZÉPSÉG, EGÉSZSÉG a weboldal elemzéseink során. 

Ilyen témájú weboldalak nyomában járunk és hozunk neked példát a profin összerakott és a kevésbé követendő weboldalakra. 

A cél az, hogy amennyiben még most készíted saját oldaladat, vagy már van weboldalad, de lehetne jobbá varázsolni azt, akkor kapj tőlünk ötleteket, praktikákat arra, hogyan is lehetne jobban csinálni.

 

HA NINCS NAGY KÖLTSÉGVETÉSED ÉS SZERETNÉD SAJÁT MAGAD KÉZBE VENNI A WEBOLDALAD ELKÉSZÍTÉSÉT, AKKOR JAVASLOM, HOGY MINDENKÉPP SZEREZD MEG AZ ONLINE LETÖLTHETŐ VIDEO KURZUSOMAT. KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - FÓKUSZBAN A TESTI-LELKI EGÉSZSÉGGEL KAPCSOLATOS WEBOLDALAK

ACCESS CONSCIOUSNESS – DOTERRA – BODY-MIND-SOUL TÉMÁJÚ WEBOLDALAK NYOMÁBAN 

Ezen a héten azoknak segítünk akik terapeuták, természetgyógyászként dolgoznak és a testi-lelki egészség megőrzését tűzték ki saját zászlajukra. Ilyen weboldalakat keresünk a nagyvilágból és hozunk neked sok ötletet. Rámutatunk arra is, ki hogyan képvisel egy nagyobb rendszert, ki hogyan építi saját én-márkáját, és mi az ami nem követendő példa a weboldal készítésben.

HA SZERETNÉD LEVENNI A SAJÁT VÁLLADRÓL A TERHET ÉS ÁTADNI A WEBOLDAL FEJLESZÉTSÉT NEKÜNK, AKKOR KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT:

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - PROFI ARCULATI TERVEK KÉSZÍTÉSE SAJÁT KÉZZEL

Ne dobj ki százezreket grafikusra, használj sablon tervező oldalt ahhoz, hogy profivá tedd arculatodat. A Canva szoftvert milliók használják könnyedén és rendkívül gyorsan arra, hogy bármilyen tervet elkészítsenek, bármilyen méretben, felhasználásra. Ebben a videomban beszélek az arculatgyártás alapjairól és arról, hogyan építkezz tudatosan a grafikai anyagaiddal. Ha szeretnél profi grafikai anyagokat tervezni, akkor regisztrálj és kipróbáld ki a Canva szoftvert ingyenesen, kattints a linkre: https://bit.ly/teimelzita-canva

HA SZERETNÉD WEBOLDALAD GRAFIKÁJÁT MAGAD TERVEZNI, AKKOR VAN ERRE EGY KIVÁLÓ SZOFTVER , MELYET MEGTANÍTOK HASZNÁLNI EBBEN AZ ONLINE  KURZUSOMBAN.  HA ÉRDEKEL, AKKOR KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - PROFI ARCULATI TERVEK KÉSZÍTÉSE SAJÁT KÉZZEL

Rengetegen használjátok a Canvát tervezésre, de nagyon kevesen tudják mi mindenre jó a Canva azon túl, amit már meg tudsz benne valósítani. 

Ebben a rövid videóban összeszedtem neked 7 olyan tervezési ötletet, melyet a Canva Design School nevű online kurzusomban tanítok többek között másik 20 ötlet mellett.

 Ha szeretnél profi grafikai anyagokat tervezni, akkor regisztrálj és kipróbáld ki a Canva szoftvert ingyenesen, kattints a linkre: https://bit.ly/teimelzita-canva

 

HA SZERETNÉD MEGTUDNI, MIT TANÍTOK A HALADÓKNAK  CANVÁBAN,  AKKOR AJÁNLOM NEKED ONLINE LETÖLTHETŐ VIDEO KURZUSOMAT. KATTINTS A KÉPRE TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

On Key

Related Posts

Az online kurzuskészítés alapjai-blog

ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 7 RÉSZES VIDEO MINI TRÉNING Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos kérdést, melyet érdemes feltenned magadnak akkor, ha szeretnél valaha passzív bevételt teremteni tudásoddal. Az online kurzuskészítésben gondolkodni ugyanis annak érdemes, aki szeretné kiterjeszteni elérését városhatáron, akár országhatáron is túlra és automatizálni az értékesítést azzal, hogy előre gyártott modulokat készít utólagos megvásárlásra. Az online kurzuskészítés ajándéka, hogy egyszer dolgozol vele és utána évekig tudja hozni neked a bevételt. Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor hallgasd meg a következő rövid videóimat a témát egy kicsit jobban kibontva.   ONLINE KURZUSKÉSZÍTÉS ALAPOK – 1. RÉSZ https://youtu.be/E73zejQp08k

A weboldal készítés alapjai-blog

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos témát, melyet figyelembe kell venned, ha weboldalt tervezel. Sokan csak úgy, mindeféle stratégiai tervezés nélkül beleugranak a weboldal készítésbe és csodálkoznak, hogy magában a weboldal nem hoz nekik látogatókat. A weboldalakat sokféle céllal lehet hasznodra fordítani a későbbiek során, ezért jó, ha tájékozódsz arról, hogy milyen választási lehetőségeid vannak. WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – LEGGYAKRABBAN ELKÖVETETT HIBÁK https://youtu.be/RGmkr90liJI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS NAGYON SOKBA KERÜL.  Akkor is ha profin van összerakva és akkor is ha nincs jól megtervezve.  A különbség annyi lesz hosszú távon, hogy a profin összerakott oldalak hoznak neked látogatót, vevőt, a fapados

Közösségi média blogoldal

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a közösségi médiában való eligazodás és növekedés segítése érdekében. Azért tartom ezt a kérdést fontosnak, mert manapság már mindenki az online térbe szorult és ha ott nem vagy éber és nem vagy tudatos, akkor nagyon nehéz dolgod lesz láttatni magad és hallatni a hangodat. KÖZÖSSÉGI MÉDIA – VIDEO SOROZAT 1. RÉSZ https://youtu.be/d_kfLMRyg8g Hogy milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat az elinduláskor, erről szól most neked ez a videóm. Látom a hozzám forduló vállalkozó nőkön, hogy teljesen el vannak veszve a közösségi média világában, frusztráltak és időhiányban szenvednek.  Azt

BUSINESS START 101 – Hogyan indítsd el vállalkozásodat 2021-ben?

Ezen az oldalon összegyűjtöttem neked egy jó pár fontos ingyenesen letölthető, megnézhető tudásanyagot a vállalkozás indításával kapcsolatban. Nincs szükséged bojongásra, itt egy helyen ha haladsz lefele az oldalon, akkor egymásra épülő fontos információkat találsz. Állj meg egy pillanatra most és mélyedj el az ingyenesen hozzáférhető tudáshoz, hogy segíthessek neked abban, hogy  jól indulj el, jó irányba menj, átgondolj nagyon fontos dolgokat, melyekre magadtól nem gondoltál.  Szánj rá időt, hogy képezd magad a leg alapvetőbb dolgokban, hogy stabilabban tudj építkezni! https://youtu.be/V3t7yctBJ1I Ebben a videómban beszélek arról a változásról, ami végigment a gazdasági világban és arról, hogy hogyan kell ehhez jól aklimatizálódni. Az